Vurdering

Onlinevurdering

Vores gratis onlinevurderingsservice er åben døgnet rundt. Her skal du blot udfylde en formular med dine fotos og en beskrivelse, og lade vores eksperter gøre resten.

For at benytte tjenesten, skal du være er oprettet som kunde.

Få en gratis og uforpligtende onlinevurdering

Vurdering i vores afdelinger

Du er også velkommen til at besøge vores afdelinger i København og Aarhus for rådgivning og vurdering. Her kan du samtidig indlevere genstande til Netauktion og Traditionel Auktion.

Se adresser og åbningstider

Vurdering i private hjem

Vi tilbyder vurdering i private hjem både i Danmark og udlandet i forbindelse med større salg. Foretages vurderingen i forbindelse med en bodeling, forsikringssag e.l. opkræver vi et honorar. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.

Læs nærmere her

Vurderingsdage

 • Fyn, Sønderjylland og Aarhus: russisk, asiatisk og islamisk kunst I dag

  Fra kl. 9.00 til 17.00

  Den 21. september til 4. oktober er vores eksperter på vurderingsturné på Fyn, i Sønderjylland samt i Aarhus og omegn, hvor du kan få sat pris på russisk, asiatisk og islamisk kunst. For aftale om et vurderingsbesøg i dit private hjem, kontakt venligst Martin Hans Borg (russisk) på tlf.: 8818 1128 / mail: mhb@bruun-rasmussen.dk eller Ralph Lexner (asiatisk) på tlf.: 8818 1161 / mail: rl@bruun-rasmussen.dk.

 • Nordhavn: smykker 29. september 2020

  Fra kl. 14.00 til 17.00

  Vurdering af smykker. For yderligere information, kontakt venligst Katrin Mikkelsen Sørensen på tlf.: 8818 1174 / e-mail: kms@bruun-rasmussen.dk.

  Bruun Rasmussen, Sundkrogsgade 30, 2150 Nordhavn