Vurdering

Få en onlinevurdering

I denne periode sætter vi ekstra fokus på vores gratis vurderingsservice, der foregår online her på bruun-rasmussen.dk.

Du skal blot uploade et foto og en beskrivelse af den genstand, som du gerne vil have vurderet – så gør vores eksperter resten. Vurderingen har du inden for to hverdage.

For at benytte tjenesten skal du være registreret som kunde. Det er nemt og hurtigt at oprette en profil.

Få en gratis og uforpligtende onlinevurdering

Nyhed: Book et videomøde med vores eksperter

Har du en smartphone, tablet eller computer, er der efter aftale mulighed for at sætte et videomøde op med en af vores dygtige eksperter. Her kan du få en professionel rådgivning og vurdering af din genstand. Vi står klar til at modtage dit opkald, vejlede dig om markedet, vurdere dine kunstskatte og guide dig fra vurdering til hammerslag.

Kontakt: +45 8818 1111 og hør nærmere.

Vurdering i vores afdelinger – og særlige forholdsregler

Du er også velkommen til at besøge vores afdelinger i København og Aarhus for rådgivning og vurdering. Her kan du samtidig indlevere genstande til Netauktion og Traditionel Auktion.

Hos Bruun Rasmussen er sikkerheden for vores kunder og ansatte altafgørende. Derfor forholder vi os naturligvis til myndighedernes udmeldinger. Der er håndsprit ved alle indgange, og vores ansatte følger retningslinjerne i forhold til hygiejne, rengøring og sikkerhedsafstand. Vi begrænser antallet af gæster på én gang i vores lokaler, som er store og gør det muligt at efterleve kravet om 4 m² pr. kunde. Vi følger løbende med i myndighedernes udmeldinger og justerer selvfølgelig vores adfærd og aktiviteter derefter. 

Se adresser og åbningstider

Vurdering i private hjem

Vi tager fortsat på hjemmebesøg i forbindelse med større salg, hvis du ønsker det. Også her efterlever vores eksperter de udmeldte retningslinjer, og forinden besøget aftaler I i fællesskab, hvordan det skal foregå.

Foretages vurderingen i forbindelse med en bodeling, forsikringssag e.l. opkræver vi et honorar. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.

Læs nærmere her

Vurderingsdage

 • Reykjavík 26. maj 2020

  Fra kl. 14.00 til 18.00

  Vurdering af kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure, bøger, mønter og frimærker hos Nordens Hus i Reykjavík, Island. For yderligere information, kontakt venligst Peter Beck på tlf.: 8818 1186 / e-mail: pb@bruun-rasmussen.dk eller Torben Ringtved (frimærker og mønter) på tlf.: 8818 1225 / e-mail: tr@bruun-rasmussen.dk.

  Nordens Hus, Sæmundargata 11, 102 Reykjvavík

 • Kolding 24. juni 2020

  Fra kl. 15.00 til 18.00

  Vurdering af kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure, mønter og frimærker på Trapholt. For yderligere information, kontakt venligst Peter Beck på tlf.: 8818 1186 / e-mail: pb@bruun-rasmussen.dk eller Torben Ringtved (frimærker og mønter) på tlf.: 8818 1225 / e-mail: tr@bruun-rasmussen.dk.

  Trapholt, Æblehaven 23, 6000 Kolding

 • Nordhavn, smykker 30. juni 2020

  Fra kl. 14.00 til 17.00

  Vurdering af smykker. For yderligere information, kontakt venligst Katrin Mikkelsen Sørensen på tlf.: 8818 1174 / e-mail: kms@bruun-rasmussen.dk.

  Bruun Rasmussen, Sundkrogsgade 30, 2150 Nordhavn

 • Nordhavn, smykker 29. september 2020

  Fra kl. 14.00 til 17.00

  Vurdering af smykker. For yderligere information, kontakt venligst Katrin Mikkelsen Sørensen på tlf.: 8818 1174 / e-mail: kms@bruun-rasmussen.dk.

  Bruun Rasmussen, Sundkrogsgade 30, 2150 Nordhavn