Onlineauktion: årets filatelistiske højdepunkter

Sjældent har en frimærkeauktion hos Bruun Rasmussen været så alsidig som onlineauktionen den 3. november. Vi byder på filatelistiske perler, internationale rariteter og store samlinger foruden det sensationelle "Baronissi Arkiv“, der er årets helt store filatelistiske scoop.

 

Efterårets største filatelistiske begivenhed bliver helt sikkert den kommende auktion, der ledsages af et trykt katalog. Auktionen omfatter et væld af attraktive objekter, sjældne varianter, store og velbesatte samlinger samt særlige highlights.

Baronissi Arkivet

Sjældenhederne står i kø på auktionen. En samling frankerede aviser, der blev sendt fra Napoli til landsbyen Baronissi i Italien er nu, mere end 163 år efter udgivelsen, dukket frem af glemslen. Samlingen stammer fra italieneren Luigi Rocco. Han drev et mindre landbrug og en vingård i landsbyen Baronissi og var fast abonnent på "L’ Omnibus“, som han modtog med landposten. Det sensationelle "Baronissi Arkiv“ består af mere end 120 gamle og velbevarede aviser fra Napoli fra perioden januar 1860 til marts 1861, hvoraf flere er frankeret med de ekstremt sjældne Savoy Kors og Trinacria-udgaver.

”Der er tale om internationale rariteter i højeste klasse. Blandt perlerne er ikke mindre end fire eksemplarer af den ekstremt sjældne Savoy Kors-variant med ”Dobbelt T” og en usædvanlig førsteudgave af Trinacria-udgaven dateret på udgivelsesdagen 6. november 1860. Den unikke samling er et sensationelt fund.”

Torben Ringtved

Specialist i frimærker og posthistorie hos Bruun Rasmussen

Lasse Nielsen 2. del

I december sidste år udbød vi en række yderst sjældne frimærker fra Lasse Nielsens fantastiske samling ”Danske Prøvetryk og Essays”, herunder det eneste kendte eksemplar i privateje af det berømte Ferslews Essay fra 1850, det første trykte danske ”frimærke”. Vi fortsætter nu med salget af 2. del af hans samlinger af de tidligste danske frimærkeudgivelser med tilhørende prøvetryk og essays, heriblandt talrige helt komplette pladninger af de tofarvede øremærker fra 1875-1902.

Mere! Mere! Mere!

Udover ovennævnte rummer auktionen også en række fine og unikke forsendelser, der vil pryde enhver samling. Der bliver både sjældne danske kongebreve, farvestrålende kinesiske frimærker, tidlige islandske julemærker og unikke guldmedaljer fra frimærkeudstillinger på den kommende auktion, der afholdes som Onlineauktion søndag den 3. november. Der er eftersyn i Glostrup på Paul Bergsøes Vej 20b i ugen op til auktionen.


image
Onlinekatalog

Frimærker & posthistorie

Se kataloget online her


image
Onlineauktion

Frimærker & posthistorie

Søndag d. 3. november

For yderligere oplysninger, kontakt venligst

Torben  Ringtved Portrait

Torben Ringtved

Torben Ringtved

Vurderingssagkyndig / Frimærker & posthistorie / Aarhus
Rune Mikalski Portrait

Rune Mikalski

Rune Mikalski

Vurderingssagkyndig / Frimærker & posthistorie / Glostrup
Christian  Grundtvig Portrait

Christian Grundtvig

Christian Grundtvig

Vurderingssagkyndig / Frimærker & posthistorie / Glostrup