header-image
 

Nu har vi åbent i Lyngby!

Den 2. oktober åbnede vi dørene til vores nye hovedsæde i Lyngby. Her er alle auktioner, udstillinger og ekspertiseområder samlet under ét og samme tag på Nørgaardsvej 3. Vi glæder os til at byde alle velkommen i det nye auktions- og kulturhus.

Hos Bruun Rasmussen går tradition og fornyelse hånd i hånd. Verdenskunsten, designklassikerne og de sjældne antikviteter er hjertet i alt, hvad vi gør. Sådan har det været i 75 år, og sammen med Bonhams sælger vi kunst for og til mennesker i hele verden, der har den samme passion som os.

Virksomheden er midt i en rivende udvikling, og fornyelsen er en del af vores DNA. Som en vigtig spiller på det internationale auktionsmarked er det afgørende for os at følge med tiden. Derfor har vi netop åbnet vores nye hovedsæde i Lyngby, hvor alle auktioner, udstillinger, fagområder og ekspertise er samlet under ét og samme tag i en moderne bygning med højt til loftet i mere end én betydning. Det betyder, at vi har sagt farvel til afdelingerne i Bredgade 33 og Sundkrogsgade 30 i København.

Vores mål er at være tilgængelige og formidle de gode fortællinger, der er knyttet til de mange kunstgenstande, som vi hver dag har mellem hænderne. Vi ønsker at give alle besøgende de bedste oplevelser i vores nye levende auktions- og kulturhus i Lyngby. Her kan man altid få en gratis vurdering, indlevere til auktion, få masser af inspiration på de skiftende udstillinger, deltage i auktioner og løbende opleve foredrag og andre kulturelle events.

Nye åbningstider, vurdering og indlevering

I Lyngby udvider vi vores åbningstider for at være endnu mere tilgængelige for dig som kunde. Det betyder, at vi alle hverdage holder åbent fra kl. 11-18 og lørdage fra kl. 10-15 for vurdering, rådgivning og udstillinger.

Vi står altid klar til at give dig en gratis vurdering og tage imod indleveringer til vores auktioner. Vil du gerne have vurderet mindre emner, kan du blot gå gennem hovedindgangen og direkte til vores reception. Gælder det større emner som fx møbler, skal du køre om bag bygningen. Se info om indgange og parkeringsmuligheder på kortet ovenfor – eller her

Vi glæder os til at se både velkendte og nye kunder og venner af huset i Lyngby!

For yderligere information, kontakt os venligst:

Bruun Rasmussen Kunstauktioner Portrait

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Bruun Rasmussen Kunstauktioner