Direkte Auktion – din vej til genbrugsglæde

Måske kender du os bedst for guldalderkunst og millionhammerslag. Men det er ikke hele sandheden om os. Vi har lanceret en onlinebaseret auktionstype, som vi kalder ”Direkte Auktion”. Her kan du hjemmefra købe og sælge fine kunstværker og vintagedesign med vurderinger ned til 800 kr. – helt uden at komme forbi en af vores afdelinger.


image

Ønsker du at købe eller sælge på Direkte Auktion?


Mangler du prikken over i’et i stuen?

Nu behøver det ikke længere at være en dyr fornøjelse at opleve spændingens sus på en auktion. På Direkte Auktion finder du designstolen og plakaten fra 1950’erne, der kan opgradere dit hjem – helt uden det koster en formue.

Du kan byde med på bruun-rasmussen.dk, og bliver du den heldige ejer af genstanden, transporteres den direkte hjem til dig. Som køber kan du altid føle dig sikker – det er vores erfarne og kompetente eksperter, der har beskrevet og vurderet hver enkelt genstand.

Vil du sælge dit genbrugsguld?

De Direkte Auktioner er en oplagt mulighed for at få ryddet ud i gemmerne og finde nye ejere til de arvede stentøjsfade og designlamper. Dine genstande bliver eksponeret på bruun-rasmussen.dk for et stort og købestærkt publikum verden over.

Som sælger skal du blot sende fotos og beskrivelse via vores onlinevurderingsservice – vi svarer inden for to hverdage. Når genstanden er solgt, sender du den til køber via PostNord. Gælder det noget større som fx et møbel, bliver det afhentet hjemme hos dig af en af vores transportører.

Sådan virker Direkte Auktion

Få en
vurdering

Send fotos og beskrivelse – Vores eksperter sidder klar til at give dig en gratis og uforpligtende vurdering. Du får vurderingen via e-mail inden for to hverdage.

Læs mere...

Sælg på
Direkte Auktion

Nu er det både nemt og billigt at sælge på auktionsmarkedet. Med Direkte Auktion skal du ikke forbi os – send blot genstanden til køber efter auktionen.

Læs mere...

Køb på
Direkte Auktion

Hver dag året rundt kan du byde med på kunst og designklassikere på Direkte Auktion. Som køber bliver genstandene fragtet direkte hjem til dig.

Læs mere...

image

Næste Direkte Auktion

Hver torsdag kommer der masser af nye genstande til salg