Ejendomme i Sydfrankrig

Overvejer du at købe eller sælge en eksklusiv bolig i Sydfrankrig? Bruun Rasmussens repræsentant, Peter Koch, står til rådighed for kyndig rådgivning.

Bruun Rasmussens repræsentant i Sydfrankrig, Peter Koch.

Læs om ejendommen her

Læs om ejendommen her

3 billeder

Køb af ejendomme

Uanset om dine drømme går i retning af en penthouselejlighed i Cannes, eller du ønsker at sælge en villa i første række til vandet i St. Tropez, kan Peter Koch hjælpe. Siden 2003 har han boet i Sydfrankrig og har et indgående kendskab til boligmarkedet på Côte d’Azur. Han tilbyder råd og vejledning i forbindelse med køb og salg af indbo og fast ejendom i området, hvor han samarbejder med lokale ejendomsmæglere, advokater og finansieringsselskaber.

Det en stor fordel at have sin egen agent på stedet, der kan afsøge og finde de bedst egnede boliger samt arrangere fremvisninger, inden du selv ankommer for at besigtige dem. Peter Koch tilbyder denne service og vejledning helt omkostningsfrit.

Salg af ejendomme

Ønsker du at sælge en ejendom i Sydfrankrig, tilbyder vi markedsføring på det franske boligmarked og bred international eksponering i Bruun Rasmussens auktionskataloger, der udsendes til et kvalitetsbevidst og købestærkt klientel verden over.

Køb og sælg på auktion

Peter Koch står også til rådighed, hvis du ønsker at købe eller sælge kunst, antikviteter, moderne design, smykker, vin og samlerobjekter på det internationale auktionsmarked.

Ring eller skriv til Peter Koch med henblik på rådgivning eller uforpligtende vurdering – hvad enten det gælder boliger eller kunstgenstande. Alle henvendelser behandles med fuld diskretion.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Peter Koch: +33 6 2200 3722 · p.koch@bruun-rasmussen.dk

For yderligere information, kontakt venligst:

Peter Koch: +33 6 2200 3722 · p.koch@bruun-rasmussen.dk