Overtagelse af aktiviteterne i Thomas Høiland

Bruun Rasmussen Kunstauktioner overtager pr. 1. januar 2011 alle aktiviteter i Thomas Høiland Auktioner.

4 billeder

 

"Med overtagelsen af aktiviteterne i Thomas Høiland Auktioner samles kræfterne og kompetencerne nu under samme tag. Hensigten er at skabe en større fælles platform for køb og salg af mønter og frimærker, der kan tage kampen op på det internationale auktionsmarked for de klassiske samlerobjekter", udtaler administrerende direktør Claus Poulsen fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner.

Frimærke- og møntafdelingen forstærkes

Med i overtagelsen følger tidligere administrerende direktør Thomas Høiland, der bliver ansat som overordnet leder af Bruun Rasmussens samlede frimærke- og møntafdeling. Han får følgeskab af en række medarbejdere, der bliver en del af Bruun Rasmussens hold af engagerede frimærke- og mønteksperter.

Thomas Høiland er velkendt på auktionsmarkedet. Han kunne dette efterår fejre sit 30 års jubilæum i frimærkebranchen, da han i 1980 startede sin første selvstændige frimærkehandel i København. Siden 1991 har Thomas Høiland afholdt offentlige auktioner over frimærker. I 1998 blev den første møntauktion afholdt under ledelse af Michael Fornitz, der fra 2004 har været og fortsat vil være chefnumismatiker hos Bruun Rasmussen. Thomas Høilands auktionshus var i en periode det største indenfor frimærker og mønter i Skandinavien og blandt de 10 største på verdensplan.

Intensivering af vores frimærke- og møntauktioner

I løbet af 2011 vil Bruun Rasmussen intensivere frekvensen og volumen på net-auktionerne over mønter og frimærker. Det har den fordel for sælgerne, at tiden mellem indlevering og afregning gøres kort. Køberne har den fordel, at de altid har mulighed for at lægge et bud på frimærker og mønter, og de kan samtidig konstant følge prisudviklingen på markedet.

Som et led i den øgede aktivitet vil Bruun Rasmussen fremover tilbyde fire årlige traditionelle auktioner over mønter og frimærker – to af hver. Det er fortsat kun rariteter og top-kvaliteter, der finder vej til podiet på de traditionelle auktioner i Bredgade, hvor elfenbenshammeren svinges.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Claus Poulsen: +45 8818 1002 · c.poulsen@bruun-rasmussen.dk