Auktionen er i fuld gang!

Har du husket at booke en plads til årets sidste auktion i Bredgade? Vi indleder med ældre kunst, antikviteter, smykker og armbåndsure og fortsætter med moderne kunst og design i næste uge. Myndighedernes retningslinjer bliver fulgt, og auktionen afholdes ud fra visse restriktioner. Husk at medbringe mundbind!

Auktionskalenderen

En ikke helt almindelig auktion – husk mundbind!

Sikkerheden for vores kunder er altafgørende, og grundet COVID-19 anbefaler vi, at flest muligt går på opdagelse i auktionens udbud via bruun-rasmussen.dk og auktionskatalogerne. Vi opfordrer også til, at flest muligt deltager i auktionen uden at møde op i auktionssalen via ”live-bidding”, telefonbud eller kommissionsbud. Hvis du alligevel ønsker at at besøge auktionen ved personligt fremmøde, skal du reservere tid på forhånd, så vi kan begrænse antallet af samtidige gæster i auktionshuset. Vi overholder udmeldingerne om hyppig rengøring, og der er håndsprit tilgængelig for alle. Ifølge de gældende regler skal du medbringe mundbind eller visir, som skal bæres under hele dit besøg. Det samme gælder for alle Bruun Rasmussens medarbejdere. Læs mere om dine muligheder for budgivning og besøg. 

image

Book tid til auktionen

Husk at medbringe bekræftelsen på din reservation

Glæd dig til første afsnit af Kærs Kunstkalender!

For dig som nyhedsbrevsmodtager lancerer vi i morgen første afsnit af "Kærs Kunstkalender", der er blevet til i samarbejde med Statens Museum for Kunst og Den Hirschsprungske Samling. I rollen som detektiv, kunstkender og formidler zoomer Peter Kær ind på Vilhelm Hammershøis værk “En Stue i Strandgade med Solskin på Gulvet” fra 1901. Hver dag frem til jul lancerer vi et nyt afsnit af kalenderen her i nyhedsbrevet. Vi håber, at du vil tage godt imod den.

For yderligere information, kontakt venligst:

Kundeservice: +45 8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk