header-image
 

Kom og besøg os!

Nu har du igen mulighed for at komme indenfor i vores afdelinger – uanset om du gerne vil have en vurdering af dine ting, indlevere til auktion eller afhente dit køb. Du er også velkommen til at besøge vores eftersyn, hvor du kan se nærmere på alt det, der kommer på auktion.

I forbindelse med Covid-19 har vi siden årsskiftet drevet vores forretning ud fra en ”drive in”-model, hvor al vurdering, indlevering og afhentning har foregået fra parkeringspladsen foran vores afdelinger. Samtidig har alle eftersyn været lukket for besøgende. 

Nu kan vi heldigvis åbne op igen, og vi står klar til at hjælpe dig under dit besøg. Genåbningen foregår ud fra visse restriktioner pga. Covid-19. Sikkerheden for vores kunder er altafgørende, og vi retter os naturligvis efter udmeldingerne fra de danske myndigheder. Det betyder, at der kun må være et begrænset antal gæster ad gangen i vores afdelinger. Vi sørger for grundig rengøring og håndsprit, og som gæst skal du bære mundbind eller visir under hele dit besøg og holde to meters afstand. Det gælder også for alle vores medarbejdere.

 

Vi glæder os til at se dig!

For yderligere information, kontakt venligst:

Kundeservice: +45 8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk