header-image
 

Besøg dit ”Drive In”-auktionshus

Som følge af de gældende COVID-19-restriktioner fungerer vi i den kommende tid som et ”Drive In”-auktionshus. Vi har derfor fortsat åbent for vurdering af kunstgenstande, indlevering til auktion og afhentning af auktionskøb – alt sammen fra parkeringspladsen foran vores afdelinger. Vores eftersyn er dog lukkede.

Statsminister Mette Frederiksen og myndighederne har meldt ud på et pressemøde, at Danmark fortsat skal være delvist lukket ned frem til den 7. februar pga. den verdensomspændende pandemi. Derfor har vores eksperter trukket i overtøjet og er klar til at give dig en vurdering, tage imod indleveringer og udlevere dit auktionskøb udenfor vores tre lokationer i København og Aarhus. Lige som vores personale skal du bære mundbind eller visir under hele besøget. 

 • Afholdelse af auktioner: Alle vores Netauktioner og Direkte Auktioner afholdes som planlagt her på bruun-rasmussen.dk
   
 • Vurdering: Vi anbefaler, at du først og fremmest anvender vores onlinevurdering, som vi bestræber os på at besvare inden for 1-2 arbejdsdage. Derudover er du velkommen til at kontakte en af vores vurderingseksperter på e-mail eller telefon. Er dette ikke muligt, er du naturligvis også stadig velkommen til at besøge en af vores tre lokationer i København eller Aarhus, hvor du udenfor bliver guidet af vores personale. 
   
 • Indlevering: Ønsker du på baggrund af en vurdering at indlevere en genstand til auktion, tager vores personale imod det på parkeringspladsen. Hvis du allerede har fået en vurdering online, skal du huske at medbringe den mail, som du har modtaget fra os.
   
 • Udlevering: Har du købt noget på vores auktion, kan du fortsat afhente det i den pågældende afdeling. På parkeringspladsen vil du enten blive mødt af vores personale eller blive bedt om at ringe på et bestemt telefonnummer – så kommer vi ud med dit køb. Husk at medbringe din kvittering. Bemærk, at du i denne periode gratis kan få opbevaret dit auktionskøb på vores lager. 
   
 • Eftersyn: Det er desværre ikke muligt at gå på eftersyn i denne periode, da vores butiksarealer skal holdes lukket. Alle udbudte genstande kan imidlertid ses her på bruun-rasmussen.dk.

Er du professionel handlende eller erhvervsdrivende?

Så gælder der særlige regler for dig. Professionelle handlende har fortsat adgang til vores eftersyn, og vognmænd kan fortsat afhente og levere varer for vores kunder. Det kræver dog, at din virksomhed er registreret med CVR-nummer i vores database, og vi vil tjekke nummeret ved din ankomst. Vær opmærksom på, at de skærpede restriktioner med mundbind/visir, afstand på to meter, håndsprit m.m. gælder overalt i vores auktionshus. 
 

Vi glæder os til at se dig – og står som altid klar til at hjælpe!


image

VIL DU HAVE EN ONLINEVURDERING?


For yderligere information, kontakt os venligst:

8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk