Har du guld i gemmerne?

Måske er tiden inde til at få ryddet ud i gemmerne og overveje et auktionssalg. Hos os kan du nemt få en gratis vurdering af dine kunstværker, designklassikere, antikviteter og samlerobjekter.

Dine muligheder for vurdering

Lige nu søger vi genstande til vores tre typer auktioner – Traditionel Auktion, Netauktion og Direkte Auktion. Værdirammen er bred – vi sælger ting med en vurdering fra 800 kr. og op til mange millioner på vores auktioner.

Har du noget, som du overvejer at sælge på auktion? Du er velkommen til at besøge en af vores afdelinger, hvor vi står klar til at give dig en gratis vurdering og rådgive dig om et auktionssalg. I forbindelse med COVID-19 fungerer vi i perioden som "Drive In"-auktionshus. Se hvordan, du kan besøge os

Foretrækker du at benytte vores onlinevurdering, kan dette nemt gøres på bruun-rasmussen.dk. Du skal blot uploade fotos og en beskrivelse af dine genstande – vurderingen har du indenfor to hverdage. 

NB: I 2021 fortsætter vi vores fokus på kunstens kvinder. Derfor søger vi netop nu værker af kvindelige kunstnere, designere og kunsthåndværkere fra 1800-tallet og 1900-tallet til en Netauktion i slutningen af januar og en Traditionel Auktion i Bredgade i begyndelsen af marts.

Alev Ebüzziya Siesbye: Skål af stentøj. Solgt for et hammerslag på 150.000 kr.

image

Vil du have en onlinevurdering?


Vil du sælge på auktion?

Beslutter du dig for efter vurderingen, at du gerne vil sælge på vores auktioner, kan du komme forbi en af vores afdelinger og indlevere – eller vi kan hjælpe dig med fragten via PostNord eller en vognmand. Vi finder altid den bedste og billigste løsning for dig. 

Fristen for at få vurderet genstande til Netauktion eller Direkte Auktion foregår løbende, mens indleveringsfristen til den kommende Traditionelle Auktion i Bredgade er:

  • Armbåndsure og ældre kunsthåndværk: 18. januar
  • Ældre møbler, tæpper, bronzer: 21. januar
  • Smykker og moderne kunsthåndværk: 21. januar
  • Ældre kunst: 25. januar
  • Moderne kunst og design: 1. februar
Ring med en sjælden pink diamant fra Argyle-minen i Australien. Solgt på Traditionel Auktion for et hammerslag på 820.000 kr.

Stærk efterspørgsel og høje hammerslag

Hos Bruun Rasmussen oplever vi en stærk efterspørgsel og opnår et internationalt prisniveau på vores auktioner. Det skyldes, at vi har Danmarks dygtigste vurderingseksperter, der har solid erfaring i at sætte pris på alverdens kunstgenstande. Vi følger markedet og prisudviklingen på nært hold og har et købestærkt netværk af kunder fra hele verden. Auktionerne markedsfører vi internationalt og målrettet via annoncering, nyhedsbreve, auktionskataloger og den internationale presse. Samtidig har vi mange følgere på sociale medier og opnår mere end en halv million besøg på vores hjemmeside om måneden. Alt dette bidrager til, at du opnår et trygt salg og den rette pris på vores auktioner. 

Vi glæder os til at se dig – og står klar til at hjælpe dig fra vurdering til salg!

For yderligere information, kontakt os venligst:

8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk