Klæd dig i vintage til jul!

Vi har blændet op for en juleauktion med fokus på fashion fra de allerstørste internationale modehuse. Der er noget til det hele: (distanceret) julefest, julegaver, vintervejr og dronningens nytårstale.

Når juleklokkerne ringer, er der mulighed for at være klædt særligt flot på til lejligheden. Vi sælger tøj, sko, tasker og accessoires fra modehuse som Chanel, Yves Saint Laurent, Gucci, Prada, Louis Vuitton, Dior og mange flere. Det meste står som nyt og kommer fra store internationale samlinger. 

I en omskiftelig tid er det rart at være varmt klædt på, og det kunne for eksempel være i et par langskaftede røde støvler fra Valentino (vurderet til 2.000-3.000 kr.). Der er i det hele taget et stort udvalg inden for alle kategorier i netop julens farve. 

Lækre gaver og Lady Dianas yndlingstaske

Skal du selv eller en af dine kære forkæles med en gave med historie, er der også mange lækkerier at vælge imellem. Det gælder fx en pung fra Chanel i perlemorsfarvet læder, en pouch fra Céline og en kæde fra Chanel i guldfarvet metal og satin, der kan bruges som både halskæde og bælte (vurdering 5.000-6.000 kr.). Eller hvad med et par solbriller fra Prada (vurdering 1.500-2.000 kr.)?

Når året lakker mod enden, og vi skal nyde en stund sammen med Dronning Margrethe, et glas champagne og kransekage, er der ikke noget mere passende end et tørklæde fra Hermès. Vi har et dusin at vælge imellem. Hvis det skal være endnu mere royalt, har du mulighed for at erhverve dig en Lady Dior taske i beigefarvet lakeret læder. Tasken var Lady Dianas yndlings og er opkaldt efter hende (vurdering: 6.000-8.000 kr.).


image
Netauktion

Fashion

Onsdag 9. december kl. 18


For yderligere information, kontakt venligst:

Katrin Mikkelsen Sørensen: 8818 1174 · kms@bruun-rasmussen.dk

Lise Jacobsen: 8818 1175 · lij@bruun-rasmussen.dk