header-image
 

Årets sidste ”Selected”

Inden året går på hæld, kan vi præsentere jer for en række særligt udvalgte møbler, ure og tæpper fra det 18. til 20. århundrede på den aktuelle temaauktion ”Selected” på bruun-rasmussen.dk den 14. december. Du kan byde med allerede nu.

Udvalget på auktionen rummer både dekorative stilmøbler, tæpper, spejle, prismekroner, kandelabre, franske empirekaminure, engelske bordure, klassisk dansk rokoko og meget, meget mere. I alt kan vi denne gang byde på 150 katalognumre, der kan være med til at berige enten indretningen eller kunstsamlingen. Alle genstande er håndplukket til denne temaauktion af vores eksperter fra afdelingen for ældre møbler.

Auktionens højdepunkter

Besøg eftersynet!

Eftersynet åbner fredag den 4. december og fortsætter frem til auktionsdagen i Sundkrogsgade 30 i Københavns Nordhavn. Alle er velkomne, og der er rig mulighed for at holde afstand i eftersynslokalet samt adgang til håndsprit. Se åbningstider

Har du spørgsmål til auktionen, brug for at vide mere om de udbudte genstande eller rådgivning i forbindelse med et køb, står vi naturligvis til din rådighed. 


image
Netauktion

”Selected”

14. december kl. 18.30


For yderligere information, kontakt venligst:

Henrik Schleppegrel: 8818 1145 · hsc@bruun-rasmussen.dk

Anders Fredsted: 8818 1142 · afr@bruun-rasmussen.dk

Peter Broe: 8818 1143 · peb@bruun-rasmussen.dk

 

Følg os på Instagram: @bruunrasmusseninterior