Skønne smykker fra Toftegaard

Fra det skulpturelle og rå til det feminine og klassiske – henover efteråret kan du i vores showroom i Aarhus og på Netauktionerne finde et stort udvalg af smykker fra det anerkendte, danske smykkebrand Toftegaard. Byd med og få et livsvarigt kvalitetssmykke til langt under detailpriserne!

Passion og engagement

Et smukt, tidsaktuelt design og en uovertruffen håndværksmæssig kvalitet har været nøglebegreber for guldsmedene Jens Gregers og Traudel, siden de mødte hinanden under uddannelse i 1960’erne. Få år senere begyndte de at fremstille smykker sammen under det fælles efternavn Toftegaard.

I Toftegaards smykkeunivers findes noget for enhver smag. Fra de skulpturelt udformede smykker, der blander matte og blanke flader af ædelmetal med inspiration hentet fra både månelandskaber og den danske natur til klassiske diamantsmykker i den tidløse Wesselton-serie, der har fokus på enkelt, formfuldendt design og diamanter af høj kvalitet. Smykkerne fra Toftegaard henvender sig til kvinder i alle aldre. Ligeledes findes klassiske herresmykker som slipsenåle, manchetknapper, armbånd og ringe med samme inspiration og formsprog.

Fra designprocessens start til forarbejdningen og den sidste finish er alt udført i Danmark med fokus på materialer og håndværksmæssig kunnen af meget høj kaliber.

Kvalitet til langt under butikspris

Udvalget af Toftegaard-smykker kommer direkte fra producenten, og de er dermed nye og ubrugte. Ønsker du at forkæle dig selv med drømmesmykket, får du derfor samme standsmæssige produkt, som et nyt smykke købt i en butik. Smykkerne på Netauktionerne repræsenterer derudover den oplagte gaveidé til giveren, som gerne vil have fuld valuta og kvalitet for pengene. Er du på udkig efter klassiske solitaire- eller allianceringe til frieriet, feminine ørestikker til konfirmanden eller julegaven til en, som har en særlig plads i dit hjerte, så byd med på efterårets smykkeauktioner.

Smykkerne kan løbende beses i vores showroom i Aarhus på Søren Frichs Vej 34D, 8230 Åbyhøj.


image
Netauktion

Smykker fra Toftegaard


For yderligere information, kontakt venligst:

Kristine Toftgaard Tanderup (Aarhus): 8818 1237 · ktt@bruun-rasmussen.dk