Gå efter et salg på auktion!

Hos os kan du nemt få en gratis vurdering af dine kunstværker, designklassikere, sjældne antikviteter og samlerobjekter – enten online eller ved at besøge en af vores afdelinger i Aarhus og København.

Lige nu søger vi genstande til vores tre typer auktioner – Traditionel Auktion, Netauktion og Direkte Auktion. Værdirammen er bred – vi sælger ting med en vurdering fra 800 kr. og op til mange millioner på vores auktioner. 

Dine muligheder for vurdering

Har du noget, som du overvejer at sælge på auktion? Du er velkommen til at besøge en af vores afdelinger, hvor vi står klar til at give dig en gratis vurdering og rådgive dig om et auktionssalg. Se adresser og åbningstider.

Foretrækker du at benytte vores onlinevurdering, kan dette nemt gøres på bruun-rasmussen.dk. Du skal blot uploade fotos og en beskrivelse af dine genstande – vurderingen har du indenfor to hverdage. 

Bemærk, at hele processen fra vurdering til forsendelse kan foregå hjemme fra dig via vores nyeste auktionstype, som vi kalder Direkte Auktion. Læs mere her.

Jens Juels portræt af en russisk prins fra 1798. Solgt på den Traditionelle Auktion i Bredgade for et hammerslag på 750.000 kr.

image

Vil du have en onlinevurdering?


Vil du sælge på auktion?

Beslutter du dig for efter vurderingen, at du gerne vil sælge på vores auktioner, kan du komme forbi en af vores afdelinger og indlevere – eller vi kan hjælpe dig med fragten via PostNord eller en vognmand. Vi finder altid den bedste og billigste løsning for dig. 

Fristen for at få vurderet genstande til Netauktion eller Direkte Auktion foregår løbende, mens indleveringsfristen til den kommende Traditionelle Auktion i Bredgade er:

  • Kunst og antikviteter fra Rusland og Asien: 8. oktober
  • Ældre og moderne kunsthåndværk: 14. oktober
  • Armbåndsure: 19. oktober
  • Ældre møbler, tæpper og bronzer: 19. oktober
  • Smykker: 22. oktober
  • Ældre malerier, grafik og tegninger: 26. oktober
  • Moderne kunst og design: 2. november

Denne auktion er årets største i Bredgade, og udover de faste kategorier som kunst, design, antikviteter, smykker og armbåndsure sætter vi denne gang særligt fokus på CoBrA, kunsthåndværk fra Asien og Rusland, islamisk kunst og værker af kvindelige kunstnere fra 1800-tallet. 

Rolex: Armbåndsur af 18 kt. guld fra ca. 1970. Model Oyster Cosmograph, ref. 6263. Solgt på Traditionel Auktion i Bredgade for et hammerslag på 1,675 mio. kr.

Stærk efterspørgsel og høje hammerslag

Hvidguldsring med smaragdslebet diamant og to burmarubiner. Solgt på Traditionel Auktion i september for et hammerslag på 770.000 kr.

Hos Bruun Rasmussen oplever vi en stærk efterspørgsel og opnår et internationalt prisniveau på vores auktioner. Det skyldes, at vi har Danmarks dygtigste vurderingseksperter, der har solid erfaring i at sætte pris på alverdens kunstgenstande. Vi følger markedet og prisudviklingen på nært hold og har et købestærkt netværk af kunder fra hele verden. Auktionerne markedsfører vi internationalt og målrettet via annoncering, nyhedsbreve, auktionskataloger og den internationale presse. Samtidig har vi mange følgere på sociale medier og opnår mere end en halv million besøg på vores hjemmeside om måneden.

Alt dette bidrager til, at du opnår et trygt salg og den rette pris på vores auktioner. Vi glæder os til at se dig – og står klar til at hjælpe dig fra vurdering til salg!

For yderligere information, kontakt os venligst:

8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk