header-image
 

Efterårets ”Selected”

Vi har igen håndplukket en række møbler, ure og tæpper fra det 18. til 20. århundrede på den aktuelle temaauktion ”Selected” på bruun-rasmussen.dk den 5. oktober. Du kan byde med allerede nu.

Udvalget på auktionen rummer både dekorative stilmøbler, gustavianske spejle, prismekroner, franske kandelabre, empirekaminure, klassisk dansk rokoko, miniatureportrætter og meget, meget mere. I alt kan du denne gang gå på opdagelse blandt 150 katalognumre på ”Selected” – og forhåbentlig blive inspireret til et nyt køb til indretningen eller kunstsamlingen. Alle genstande er specielt udvalgt til denne temaauktion af vores eksperter fra afdelingen for ældre møbler. 

Auktionens højdepunkter

Besøg eftersynet!

Eftersynet åbner fredag den 25. september og fortsætter frem til auktionsdagen i Sundkrogsgade 30 i Københavns Nordhavn. Alle er velkomne – og der er rig mulighed for at holde afstand i eftersynslokalet og adgang til håndsprit. Se åbningstider

Har du spørgsmål til auktionen, brug for at vide mere om de udbudte genstande eller rådgivning i forbindelse med et køb, står vi naturligvis til din rådighed. 


image
Netauktion

”Selected”

5. oktober kl. 18.30


For yderligere information, kontakt venligst:

Henrik Schleppegrel: 8818 1145 · hsc@bruun-rasmussen.dk

Anders Fredsted: 8818 1142 · afr@bruun-rasmussen.dk

Peter Broe: 8818 1143 · peb@bruun-rasmussen.dk

 

Følg os på Instagram: @bruunrasmusseninterior