Samtidskunstnere donerer værker til flygtninge

En række værker af Tal R, Olafur Eliasson, Michael Kvium, Kirstine Roepstorff, Superflex, HuskMitNavn og mange flere kommer under hammeren på en velgørenhedsauktion lørdag den 22. august på Charlottenborg. Forinden kan du byde med på værkerne her på bruun-rasmussen.dk.

Auktionen bliver afholdt til støtte for Trampolinhuset, der i knap 10 år har fungeret som samlingssted for flygtninge med fokus på at udvikle medborgerskab gennem jobindsats og kulturtilbud. Netop nu befinder huset sig dog i en alvorlig økonomisk situation, som kan få store konsekvenser for deres arbejde. Auktionen er derfor vigtig, så byd med, hvis du vil støtte deres fortsatte arbejde og samtidig blive ejer af et samtidskunstværk. Læs mere om Trampolinhuset.

Malene Landgren: "Farvesoldat", 2018. Akryl på lærred. Vurdering: 6.000-8.000 kr.
Kaspar Bonnén: "No Title 3". Signeret og nummereret. Ed. 120 ex. Litografi. Vurdering: 2.000-3.000 kr.

 

Udvalget på auktionen tæller værker i alle prisklasser fra 95 af de mest markante danske og internationale samtidskunstnere. Alle indtægter går ubeskåret til Trampolinhusets indsats for flygtninge, og hos Bruun Rasmussen opkræver vi hverken køber- eller sælgersalær i forbindelse med auktionen.

Sådan byder du

Du kan allerede nu se og byde med på værkerne her på bruun-rasmussen.dk. Alle indkomne bud vil indgå i en Traditionel Auktion, som finder sted lørdag den 22. august kl. 13-16 i Charlottenborgs Festsal på Kongens Nytorv i København. Her svinger salgs- og vurderingsdirektør Kasper Nielsen hammeren over samtidskunstværkerne. 

Husk, at du skal registrere dig som kunde på bruun-rasmussen.dk for at kunne byde med på både Netauktionen og den Traditionelle Auktion på Charlottenborg.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og afholder den Traditionelle Auktion ud fra visse restriktioner og forholdsregler. Antallet af pladser er derfor begrænset til 100. Ønsker du at reservere en plads, skal tilmelding ske til Tone Olaf Nielsen på mail: tone@trampolinhuset.dk senest fredag den 21. august kl. 12. Angiv venligst dit fulde navn i mailen.


image
Samtidskunst

Auktion til fordel for Trampolinhuset

Lørdag 22. august kl. 13