header-image
 

Traditionel Auktion i Bredgade

Med et sankthansbillede af Krøyer, tidlige stole af Kjærholm og et løssluppent befrielsesbillede af Jorn byder vi velkommen til Traditionel Auktion. Vi følger myndighedernes retningslinjer og afholder auktionen og eftersynet ud fra visse restriktioner og forholdsregler.

Sommeren er over os, og vanen tro på denne tid af året åbner vi dørene for en Traditionel Auktion og et indledende eftersyn med kunst i lange baner, sjældne antikviteter, designklassikere, skønne smykker og vintagearmbåndsure.

Eftersynskalenderen

  • Torsdag 4/6: kl. 11-17
  • Fredag 5/6: lukket pga. Grundlovsdag
  • Lørdag 6/6: kl. 11-16
  • Søndag 7/6: kl. 11-16
  • Mandag 8/6: kl. 11-17
image

Book tid til eftersyn og auktion

Husk at medbringe mailen eller SMS’en med bekræftelse på din reservation.

En ikke helt almindelig auktion

Sikkerheden for vores kunder er altafgørende, og grundet COVID-19 anbefaler vi, at flest muligt går på opdagelse i auktionens udbud via bruun-rasmussen.dk og auktionskatalogerne. Vi opfordrer også til, at flest muligt deltager i auktionen uden at møde op i auktionssalen via ”live-bidding”, telefonbud eller kommissionsbud.

Hvis du alligevel ønsker at at besøge eftersynet og auktionen ved personligt fremmøde, skal du reservere tid på forhånd. 


Info


Auktionskalenderen

P.S. Krøyer: "Drachmann og hustru. Hele figurer stående." (1905). Vurdering: 300.000-500.000 kr.

Bestil auktionskataloger

Alle udbudte genstande præsenteres i tre auktionskataloger: ”Fine Art + Antiques”, ”Modern Art” og ”Design”. Bestil kataloger

For yderligere information, kontakt venligst:

Kundeservice: +45 8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk