header-image
 

Vigtig information om auktionen og eftersynet

På et kort øjeblik blev verden forandret som følge af COVID-19. Danmark kan heldigvis som flere andre lande nu åbne mere og mere op for samfundet igen. Hos Bruun Rasmussen følger vi myndighedernes retningslinjer og afholder den Traditionelle Auktion og det indledende eftersyn ud fra visse restriktioner og forholdsregler.

Oplev udvalget og byd med hjemmefra

Sikkerheden for vores kunder er altafgørende, og vi anbefaler derfor, at flest muligt går på opdagelse i auktionens udbud via bruun-rasmussen.dk og auktionskatalogerne. Du kan også bestille en konditionsrapport eller ringe til en af vores eksperter, der kan fortælle dig mere om specifikke kunstgenstande.

Vi anbefaler ligeledes, at flest muligt deltager i auktionen uden at møde op i auktionssalen. Du har følgende muligheder for at byde med hjemmefra: 

Live-bidding: Byd med via direkte videotransmission fra auktionssalen på hjemmesiden. Klik på det orange ikon med teksten ”LIVE” ud for den pågældende auktion.

Telefonbud: Bliv ringet op under auktionen af en af vores medarbejdere, der byder for dig, mens du er i røret. Servicen kan bestilles på hjemmesiden eller via email til bids@bruun-rasmussen.dk indtil 24 timer før auktionen.

Kommissionsbud: Afgiv et digitalt kommissionsbud senest 24 timer inden auktionen ud for det pågældende emne på hjemmesiden. En af vores medarbejdere vil byde på dine vegne under auktionen.

Besøg eftersynet og auktionen

I begrænset omfang har du også mulighed for at besøge eftersynet og auktionen. Det ligger os meget  på sinde, at du kan færdes trygt og sikkert i vores auktionshus. Vi overholder udmeldingerne om hyppig rengøring, og der er håndsprit på alle etager.


image

Book tid til eftersyn og auktion

Husk at medbringe mailen eller SMS’en med bekræftelse på din reservation.


Har du spørgsmål eller oplever udfordringer med bookingen, kan du ringe til os på tlf.: 8818 1111.