Information om møntauktionen den 12. maj

Tirsdag den 12. maj kl. 9.30 holder vi forårets Traditionelle Møntauktion på Baltikavej 10 i København. Du kan enten opleve eftersynet og byde med hjemmefra eller i begrænset omfang deltage personligt efter forudgående pladsreservation.

Gå på eftersyn og auktion – hjemme fra stuen

Vi anbefaler i disse tider, at flest muligt deltager i vores eftersyn og auktioner uden at møde op i auktionsalen. Du har følgende muligheder:

  • Besøg eftersynet virtuelt: Vores mønteksperter kan vise dig rundt på eftersynet via et videoopkald. Det kræver blot, at du har en computer, tablet eller smartphone og adgang til en videoopkaldstjeneste.
  • Budgivning hjemmefra: Som altid kan du byde med uden at komme forbi auktionssalen. Det kan ske via forauktion, live-bidding, kommissionsbud eller telefonbud. Læs mere om budgivning.
Emnet er ikke tilgængeligt!

Ønsker du at deltage personligt?

Hos Bruun Rasmussen ligger det os naturligvis meget på sinde, at du som kunde kan færdes trygt og sikkert i vores auktionshus. Derfor følger vi sundhedsmyndighedernes retningslinjer og tager en række særlige forholdsregler:  

  • Tidsbestilling til eftersyn og auktion: For at begrænse antallet af besøgende skal du som gæst bestille tid på forhånd. Et fast antal pladser og afstand mellem gæster skaber sikkerhed for alle. 
  • Bemærk venligst, at det er muligt at reservere mere end én tid til både eftersynet og auktionen. Det er dog kun muligt at reservere én tid ad gangen. Ønsker du at tilmelde dig mere end én tid, skal du derfor klikke på linket ”Klik her for at bestille en ny tid” i bookingsystemet, efter at du har foretaget en reservation. Bestil tid via bookingsystemet her.
  • Grundig rengøring: Vi sørger for hyppig rengøring og afspritning.

Du har som altid mulighed for at ringe til en af vores mønteksperter, der kan fortælle dig om specifikke mønter på auktionen. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Velkommen til eftersyn og auktion hos Bruun Rasmussen!

Har du spørgsmål? Kontakt venligst: 

Anders Gudmundsson: 8818 1205 · ag@bruun-rasmussen.dk

Michael Fornitz: 8818 1201 · mfo@bruun-rasmussen.dk

Michael Märcher (Aarhus): 8818 1202 · mm@bruun-rasmussen.dk

Brian Lohmann: 8818 1213 · blo@bruun-rasmussen.dk