Status hos Bruun Rasmussen

Det officielle Danmark er så småt ved at åbne samfundet op igen, og der er grund til optimisme. Hos Bruun Rasmussen holder vi alle auktioner og de fleste aktiviteter som planlagt. Det betyder, at du som altid både kan købe og sælge kunst, design, antikviteter og samleobjekter, og der er åbent i alle vores afdelinger for vurdering, indlevering, eftersyn og afhentning. Vi fortsætter med andre ord vores forretning – men selvfølgelig kun inden for de rammer, der bliver udstukket fra myndighedernes side.

Forholdsregler

Hos Bruun Rasmussen er sikkerheden for vores kunder altafgørende, så derfor forholder vi os naturligvis til myndighedernes retningslinjer ift. håndsprit, rengøring og sikkerhedsafstand. Vi begrænser antallet af gæster på én gang i vores lokaler, og du kan derfor trygt besøge os!


image

Book tid til eftersyn og auktion

Husk at medbringe mailen eller SMS’en med bekræftelse på din reservation.


Digitalt auktionshus

Som et moderne auktionshus tilbyder vi også alle vores services digitalt, og på den måde kan du sagtens blive hjemme og stadig benytte vores auktioner. Herunder kan du se hvordan:

  • Vurdering: Vores vurderingsspecialister sidder klar bag tasterne, og du kan få en vurdering af dine ting online via vurderingsservicen her på bruun-rasmussen.dk. Du får svar inden for maks. to hverdage.  
  • Indlevering: Ønsker du at sælge dine ting på auktion, kan du aflevere dem i vores afdelinger. Du kan også sende mindre ting gratis til os via PostNord. Gælder det større ting, hjælper vi gerne med fragten via en vognmand. Kontakt vores shippingafdeling – så finder vi den bedste og billigste løsning for dig.
  • Budgivning: På de Direkte Auktioner og Netauktionerne sker al budgivning via vores hjemmeside. På de Traditionelle Auktioner har du mulighed for at benytte live-bidding, kommissionsbud eller telefonbud. Læs mere her. Hvis du ønsker at møde personligt op til en Traditionel Auktion, skal du, for at vi kan begrænse antallet af samtidige gæster, bestille tid på forhånd. Lige nu kan du booke til den kommende Traditionelle Auktion i Bredgade.
  • Afhentning og levering: Har du lyst til at købe noget på auktion, kan du hente dit auktionskøb efter hammerslag i vores afdelinger eller få det leveret hjem til dig. I denne periode tilbyder vi for langt de fleste genstandes vedkommende, at du kan få dem tilsendt for 50 kr., uanset hvor i landet du bor. 
  • Opbevaring: Hvis du i stedet har behov for at få dit auktionskøb opbevaret, kan du i denne periode lade det blive på vores lager uden omkostninger.

 

Tak, fordi du er en del af vores auktionshus!

Administrerende direktør Jakob Dupont, Bruun Rasmussen Kunstauktioner


image

Onlinevurderingimage
Kommende auktioner

Gå på opdagelse!