Fra La Tache 1978 til Reserve des Celestins 01

Absolut unikke flasker fra Bourgogne indtager sammen med en enhjørning fra Chateauneuf De Pape hovedrollerne på den aktuelle vinauktion på nettet, der afsluttes søndag den 29. marts.

Auktionens trofæ

En 12 styks kasse La Tache 1978, ubrudt. Kunstpause. Auktionens absolutte ”must see” – hvilket også er det, som de fleste må tage til takke med i forhold til det prisskilt, som denne kasse bærer rundt på. En perlerække af de fineste og mest dyrebare røde vine fra Bourgogne er kommet i vores kyndige hænder, hvoraf denne kasse udmærker sig i samlingen. Opbevaringen har været udsøgt i en naturlig skandinavisk kælder, og vi er stolte over at kunne udbyde dette samlerobjekt. 

1 bt. Mg. Chateauneuf-du-Pape "Réserve des Célestins", Henri Bonneau 2001 A (hf/in). Vurdering: 6.000-8.000 kr.

Alt er bedre i magnum!

Og dette gælder dobbelt, når disse flaskes i den nu hedengangne legende Henri Bonneaus navn. Der er tale om Reserve des Celestins 01, og bemærk her, at det er magnumflaske nummer 1 af 72. Fremragende opbevaring, årgang, vinmagernes kundskaber og flaskestørrelser … Der gemmer sig i al sandhed en himmelstormende og uafrystelig oplevelse på bunden af denne begsorte flaske.

Oceaner af bobler til dig

Vi kan igen tilbyde champagne på allerhøjeste niveau og af allerhøjeste kvalitet. Oceaner af bobler, ja rundt regnet 10 % af denne rundes auktion har du mulighed for at svælge i. En overvægt af den allerede legendariske høst i 2008 byder sig til. En årgang, der kan nydes nu og på lang sigt, hvilket der er nogenlunde enighed om blandt os sagkyndige hos Bruun Rasmussen.

Vi oplever i det hele taget stor interesse for vores auktioner, og det er derfor en fornøjelse at kunne fastholde denne interesse ved at tilbyde så mange spændende vine fra fx Bourgogne. Det er nok ikke gået nogen vinentusiasts næse forbi, at priserne ikke ser ud til at sagtne farten. Ikke desto mindre er kvaliteten og drikkeglæden højere end nogensinde, også på de mindre vine fra denne region i verdensklasse.

NB: Hos Bruun Rasmussen følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer i forhold til Coronasituationen i Danmark. Læs mere her.


image
Netauktion

Vin

Søndag 29. marts kl. 20


For yderligere information, kontakt venligst:

Anders Gudmundsson: 8818 1205 · ag@bruun-rasmussen.dk

Thomas Rosendahl Andersen: 8818 1206 · tra@bruun-rasmussen.dk

Thomas Løbner-Olesen: 8818 1241 · tlo@bruun-rasmussen.dk