Status fra administrerende direktør Jakob Dupont

Kære kunde

Verden er på et kort øjeblik blevet forandret, og situationen ændrer sig fra dag til dag. Man kan vist roligt sige, at vi alle glæder os til, at hverdagen melder sig igen, og vi frit kan bevæge os rundt i samfundet blandt andre mennesker uden bekymring og afstand.  

Intet er, som det plejer. Og dog. Vi skal huske på, at den alvorlige situation går i sig selv om et stykke tid, og i mellemtiden vil jeg gerne benytte lejligheden til at fortælle dig, at vi hos Bruun Rasmussen indtil videre afholder vores auktioner og de fleste andre aktiviteter som planlagt. Det betyder, at du fortsat både kan købe og sælge kunst, design, antikviteter og samleobjekter, og der er åbent i alle vores afdelinger for vurdering, indlevering, eftersyn og afhentning. Vi holder således vores virksomhed kørende, men selvfølgelig kun inden for de rammer, der bliver udstukket fra myndighedernes side.

Forholdsregler

Hos Bruun Rasmussen er sikkerheden for vores kunder og ansatte altafgørende, så derfor forholder vi os naturligvis til myndighedernes udmeldinger. Der er håndsprit ved alle indgange, og vores ansatte følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til fx hygiejne, rengøring og sikkerhedsafstand. Desuden arbejder mange ansatte hjemmefra, og vi begrænser antallet af gæster på én gang i vores lokaler. Du vil kun blive mødt af en lille håndfuld mennesker og kan derfor trygt besøge vores afdelinger.

Digitalt auktionshus

Som et moderne, globalt auktionshus tilbyder vi også alle vores services digitalt, og på den måde kan du sagtens blive hjemme og stadig benytte vores auktioner. Herunder kan du se hvordan:

  • Vurdering: Vores vurderingsspecialister sidder klar bag tasterne, og du kan få en vurdering af dine ting online via vurderingsservicen på bruun-rasmussen.dk. Det eneste, du skal gøre, er at logge ind med dit kundenummer og uploade et foto og en lille beskrivelse af tingen via vores hjemmeside. Du får svar inden for maks. to hverdage.  
  • Indlevering: Ønsker du at sælge dine ting på auktion, kan du aflevere dem i vores afdelinger eller sende dem til os. I denne periode er det helt gratis for dig at sende mindre ting til os via PostNord. Gælder det større ting, hjælper vi gerne med fragten via en vognmand – vi finder altid den bedste og billigste løsning for dig!
  • Budgivning: På de Direkte Auktioner og Netauktionerne sker al budgivning via vores hjemmeside bruun-rasmussen.dk. På de Traditionelle Auktioner vil antallet af budgivere i auktionssalen begrænses jf. myndighedernes retningslinjer. Budgiverne kan i stedet benytte vores LIVE-bidding, hvor man kan byde med under auktionen fra sin mobil, tablet eller computer via direkte streaming af video og lyd fra auktionssalen.
  • Afhentning og levering: Har du lyst til at købe noget på en af vores auktioner, kan du hente dit auktionskøb efter hammerslag i vores afdelinger eller få det leveret hjem til dig. I denne periode har vi reduceret forsendelsesomkostningerne til 50 kr. for langt de fleste ting, uanset hvor i landet du bor.
  • Opbevaring: Hvis du i stedet har behov for at få dit auktionskøb opbevaret, kan du i denne periode lade det blive på vores lager uden omkostninger, indtil situationen ændrer sig, og du igen selv kan hente dit auktionskøb. Tilbuddet gælder for køb foretaget den 17. marts og frem. 

Forårets mange aktiviteter og auktioner

Mange af vores vurderingsarrangementer rundt om i landet afholdes som planlagt, mens andre desværre vil blive aflyst. Hold dig opdateret her. Vi tager fortsat på vurderingsbesøg i private hjem, og på vores Netauktioner og Direkte Auktioner udbyder vi flere end 1000 katalognumre om ugen. Den 11.-12. maj åbner vi dørene for årets første Traditionelle Møntauktion, og til juni følger vi op med en Traditionel Auktion i Bredgade, hvor vi fx svinger hammeren over et landskabsbillede af Vilhelm Hammershøi. Med andre ord er der nok at glæde sig til!

Vi følger udviklingen af Covid-19 og dens indflydelse på kunstmarkedet og verdensøkonomien på nært hold. Ingen kan spå om fremtiden, og vi vil muligvis være nødsaget til at justere vores planer. Så hører du fra os igen. 

Jeg håber, at vi alle snart går lysere tider i møde, og at vi ved en fælles indsats kan komme så godt ud af denne krise som muligt. Jeg ønsker alt det bedste for dig og din familie – og tak, fordi du er en del af vores auktionshus!

 

Med venlige hilsner

Administrerende direktør Jakob Dupont, Bruun Rasmussen Kunstauktioner


image

Onlinevurderingimage
Kommende auktioner

Gå på opdagelse!


For yderligere information, kontakt os venligst:

8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk