header-image
 

Få en gratis onlinevurdering!

Vores erfarne og kompetente eksperter sidder klar til at hjælpe dig, og du kan nemt og enkelt få en vurdering af dine ting via vores digitale vurderingsservice.

Har du noget, som du overvejer at sælge på auktion? Eller som du bare gerne vil have en vurdering af? Når du benytter vores online vurderingsservice her på bruun-rasmussen.dk, er det eneste, du skal gøre at tage et foto af tingen og uploade det sammen med en kort beskrivelse. Danmarks dygtigste eksperter kendt fra dokumentarserien "Auktionshuset" på TV sidder klar til at vurdere dine ting og sender dig en mail inden for to hverdage. På den måde behøver du ikke bringe tingene ind til en af vores afdelinger, men du kan klare det hele hjemmefra.


image

Fragt til Bruun Rasmussen

Hvis du ønsker at sælge dine ting efter at have modtaget din vurdering, tilbyder vi, at du gratis kan sende tingene ind til os med PostNord. Er det en større ting, tilbyder vi også at hjælpe med fragten via en vognmand – vi finder altid den bedste og billigste løsning for dig!

Kom forbi vores afdelinger

Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores afdelinger, hvor du vil blive mødt af vores eksperter, der kan give dig en gratis og uforpligtende vurdering. Har du købt noget på auktion, kan du også komme forbi og hente det i vores afdelinger i København og Århus. Her tager vi naturligvis alle forholdsregler i forbindelse med den aktuelle situation i Danmark.

 Se adresser og åbningstider

Stærk efterspørgsel og høje hammerslag

Vi oplever en stigende opmærksomhed omkring vores auktioner og opnår et internationalt prisniveau grundet vores faglige ekspertise, en målrettet markedsføring og et købestærkt netværk af kunder verden over.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål, skal du blot kontakte os:

8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk