Vine fra to fantastiske kældre

Indholdet fra to private, danske vinkældre har fundet vej til ugens auktion, hvor du finder alt lige fra Dom Perignon Rosé magnum 2006 til sjældne amerikanske vine.

Champagne, hvid bourgogne og stor bordeaux

Fra den første kælder, som du her skal høre om, har vi modtaget mange smukke flasker. Det gælder primært champagne, men også hvid bourgogne og unge såvel som ældre vine fra Bordeaux. Vi sætter barren højt fra auktionens start med en Dom Perignon Rosé magnum 2006. Denne følges op af både yngre og ældre champagner i det for dette område ikke så udbredte dobbeltmagnumformat. Blandt vinene fra Bordeaux stammer mange fra topårgangen 1959, og fra samme kælder præsenterer vi Montrachet ”Marquis de Laguiche” fra Joseph Drouhin. Alt sammen opbevaret optimalt!

Amerikansk vin fra direkte allokation

Fans af amerikanske vine har det ofte lidt svært her i vores lille hjørne af verden. Der kommer ikke så meget til Danmark af det rigtig gode, og det, der kommer, fordeles ofte blandt loyale købere. Derfor er det lidt af en sjældenhed, at søndagens auktion rummer nogle af de allerstørste og mest sjældne vine fra dette kontinent. Vinene stammer fra producenter, som de fleste af os kun har hørt om. Det unikke ved denne anden kælder er også, at flaskerne i vid udstrækning er fra direkte allokation. Ejeren har besøgt producenterne talrige gange, og med små vedholdende skridt har han bygget relationer op, der til sidst er blevet belønnet med direkte allokation. Når man køber meget, får man også af og til for meget. Derfor kan du nu glæde dig over at få mulighed for at erhverve nogle af disse spændende vine.

Hvem passer ikke godt på deres vin?

Ovenstående historier kunne vi fortælle om de fleste andre, der har indleveret vin til denne auktion. Der eksisterer en myte om, at de vine, der sælges på auktion, enten er dem, ejeren ikke brød sig om eller dem, der er blevet for gamle. Intet kunne i vores optik være mere forkert! Vi vil gerne hylde alle jer, der passer rigtig godt på jeres vine, både for jeres egen skyld, men også for at fastholde værdien på vinene. I vores optik er vinentusiaster ikke væsensforskellige fra andre entusiaster – selvfølgelig behandler vi det, vi har kærest, ordentligt.

 

Vi ønsker alle jer vinentusiaster held og lykke på auktion 2009!


image
Netauktion

Udsøgte vine

Søndag 1. marts kl. 20


For yderligere information, kontakt venligst:

Anders Gudmundsson: 8818 1205 · ag@bruun-rasmussen.dk

Morten Stenør Larsen: 8818 1207 · msl@bruun-rasmussen.dk

Thomas Rosendahl Andersen: 8818 1206 · tra@bruun-rasmussen.dk

Thomas Løbner-Olesen: 8818 1241 · tlo@bruun-rasmussen.dk