header-image
Vilhelm Hammershøi: "Interiør fra Strandgade 30". Hammerslag: 31,5 mio. kr.

Film: Højdepunkter fra 2019

Vi retter blikket tilbage mod de auktioner og flotte hammerslag, som kom til at tegne det forgangne år.

2019 bød på en række vellykkede auktioner i Bredgade. I den gamle auktionssal blev der slået rekordhammerslag inden for både kunst, design, antikviteter, smykker og armbåndsure, hvoraf det mest imponerende faldt over Vilhelm Hammershøis værk ”Interiør fra Strandgade 30”. Med en pris på 31,5 mio. kr. skriver maleriet sig ind i historien som det højeste hammerslag i Danmark nogensinde. Du kan læse om den seneste Traditionelle Auktions resultater her.

2019 blev også året, hvor vi svingede hammeren over både del I og del II af Prins Henriks enestående samling af asiatisk jadekunst og træfigurer fra Afrika. De to auktioner udgjorde endda såkaldte ”white glove sales”, da samtlige af de udbudte genstande fra samlingen fandt nye ejermænd i løbet af auktionsdagene i Bredgade.

Du kan se alle årets mest imponerende hammerslag i filmen herunder. God fornøjelse – og godt nytår!

image
Henry Hayden: "Bretonne". Hammerslag: 1,95 mio. kr.

Årets mindeværdige hammerslag

Sælg på auktion

Ligger du inde med næste auktions mesterværk? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi søger netop nu kunst, design, antikviteter, smykker og armbåndsure til det nye års Traditionelle Auktioner i Bredgade samt vores Netauktioner og Direkte Auktioner. Vi har allerede flere spændende auktioner planlagt til 2020, hvor der bl.a. vil være fokus på dansk samtidskunst. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


image

Hvad er det værd?


For yderligere information, kontakt venligst:

Kundeservice: 8818 1010 · kundeservice@bruun-rasmussen.dk