Hvor mange vacciner er din designklassiker værd?

Ved at donere blot en lille del af din arv kan du gøre en stor forskel for børn i tredjeverdenslande. I januar inviterer UNICEF derfor til infomøder landet over, hvor du kan høre mere om, hvordan du kan give din arv liv.

I en ny kampagne, som netop nu vises på TV2, kan du se med, når forskellige danskere får sat ukonventionelle vurderinger på deres kunstgenstande af Bruun Rasmussens vurderingseksperter. Ved du for eksempel, hvor mange børns skolegang din Arne Jacobsen-stol er værd? Eller ved du, hvor mange børn der kan blive tuberkulose-vaccineret for værdien af din Poul Henningsen-lampe?

Til UNICEFs infomøder kan du høre om mulighederne for at donere din arv – for eksempel ved at sælge en del af den på auktion. Ved at donere nogle af dine kunstgenstande til et humanitært formål kan du give en stor gave til verdens børn, og samtidig sætter du et personligt præg på, hvad der skal ske med din arv.

image

image

Infomøde: Giv din arv liv


Om UNICEF

UNICEF arbejder for alle verdens børn og er sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Rammen for organisationens arbejde er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd verden over samt deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer.

For yderligere information, kontakt venligst: 

Bruun Rasmussen: 8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk

Marie Østerholt, arveansvarlig hos UNICEF: 3527 3838 · moe@unicef.dk