header-image
 

Mød os på Kulturmødet Mors!

Kom og mød Alexa Bruun Rasmussen og vores eksperter på Kulturmødet den 23.-24. august, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på deres daglige arbejde i auktionshuset. Du kan også blive klogere på dine egne arvestykker, hvis du medbringer dem lørdag formiddag, hvor eksperterne står klar til at vurdere kunst, design og antikviteter på Brøndum-scenen.

”Samtale med Alexa Bruun Rasmussen”. Fredag den 23. august kl. 14-15 hos Gry, Gasværksvej 15, 7900 Nykøbing Mors

Lyt til samtalen mellem Alexa Bruun Rasmussen og kultursociologen Emilia Van Hauen, der denne eftermiddag taler om kunst, trendspotting, design og bæredygtighed. Her kan du få et indblik i, hvordan vi formidler kulturarven gennem de gode historier, hvorfor design kan betale sig i en grøn omstilling og hvorfor det er vigtigt, at kunsten har stærke ambassadører, som forstår og anerkender dens centrale rolle i samfundet.

”Kunsten og det kommercielle”. Fredag den 23. august kl. 18-19 på Brøndum-scenen, Gasværksvej 60, 7900 Nykøbing Mors

Her kan du opleve vores vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen i samtale med Anne-Mette Villumsen, museumsleder på Skovgaard Museet. De taler om auktionshusets rolle i den internationale kunstverden, hvor vores eksperter rådgiver museer, værdisætter genstande og udpeger tendenser på auktionsmarkedet. De vil diskutere, om kunsten og det kommercielle kan gå hånd i hånd.

”Hvad er det værd?”. Lørdag den 24. august kl. 10.30-12.30 på Brøndum-scenen, Gasværksvej 60, 7900 Nykøbing Mors

Ligger du inde med kunstværker, designklassikere eller arvestykker, som du gerne vil have vurderet? Så giver vores vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen og vurderingschef i Aarhus Peter Beck en gratis vurdering af dine medbragte genstande. Er genstanden stor, medbring gerne et vellignende foto samt mål. Hvis du er forhindret i at deltage i vurderingsarrangementet, men stadig er nysgerrig efter at få en vurdering, er du altid velkommen til at benytte vores onlinevurdering.

 

Vel mødt på Kulturmødet Mors!

Kontakt os

For yderligere information, kontakt venligst Peter Beck på tlf. 8818 1186 / pb@bruun-rasmussen.dk