SELECTED: møbler, bronzer, ure og tæpper

Uanset om du er på udkig efter dekorative møbler til boligen, kontoret eller sommerhuset, er der altid inspiration at hente på vores SELECTED-auktioner. Her håndplukker vores eksperter møbler, bronzer, prismekroner, ure og tæpper, der udmærker sig ved høj kunstnerisk og håndværksmæssig kvalitet. 

2 billeder

 

Denne gang er der 100 gode grunde til at kigge forbi vores eftersyn i Københavns Nordhavn eller bruge et øjeblik på at se nærmere på de udvalgte genstande her på nettet.

Selected-auktionen er en god mulighed for at finde dekorative genstande med karakter og patina. Sommerens auktion spænder over lyse gustavianske møbler, mørke chippendalestole og antikke Heriz-tæpper fra Persien. Er du mere til elegante franske møbler, glimtende prismelysekroner eller rokokoens organiske former, er der også noget for dig. Uanset om du er kræsen connaisseur, passioneret decorator eller hylder en personlig indretningsstil, er vores SELECTED-auktion et rent slaraffenland.

Find dine favoritter og byd med!

Eftersyn & auktion

Auktionen foregår lige nu på bruun-rasmussen.dk og afsluttes den 17. juni kl. 19.

Eftersynet er åbent fra fredag den 7. juni og fortsætter frem til auktionsdagen i Sundkrogsgade 30 i Københavns Nordhavn. Se åbningstider.

Følg os på Instagram: @bruunrasmusseninterior

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Peter Broe: 8818 1143 · peb@bruun-rasmussen.dk