Må vi være Direkte?

Hos Bruun Rasmussen er vi ret stolte af vores nye auktionstype, Direkte Auktion. Med den er vi nemlig gået fra kun at fokusere på eksklusivitet for de få til også at tilbyde kvalitet for de mange. På Direkte Auktion kan du derfor købe og sælge kunst, design og antikviteter med vurderinger helt ned til 800 kr.

Ejvind A. Johansson: Sofabord af eg med udtræksplade og opbevaringsskuffe. Udført hos FDB. Hammerslag: 2.100 kr.

Ubekendt designer: Bordlampe af rødlakeret metal og messing. 1950'erne. Hammerslag: 1.050 kr. 

2 billeder


Et nemt og hurtigt salg

De Direkte Auktioner er en oplagt mulighed for at få ryddet ud i gemmerne og finde nye ejere til dine arvede stentøjsfade og designlamper. Når du sælger hos os, bliver dine genstande eksponeret på bruun-rasmussen.dk for et stort og købestærkt publikum verden over – og måske sidder der én på den anden side af skærmen og leder efter lige netop din genstand.

Som sælger skal du blot sende fotos og beskrivelse til os via vores onlinevurderingsservice. Når genstanden er solgt, sender du den til køber – helt uden, at I kender hinandens identitet. Gælder det noget større som fx et møbel, bliver det afhentet hjemme hos dig af en af vores transportører og fragtet direkte til køber. 

Auktionsfund i et lavere prisleje

Den nye auktionstype betyder også, at det ikke behøver at være en bekostelig fornøjelse at opleve spændingen ved at byde på auktion og suset ved hammerens fald. Vil du opdatere din bolig uden at skulle grave alt for dybt i lommerne, kan du finde alt fra møbler og kunsthåndværk til plakater og tæpper af god kvalitet til overkommelige priser. 

Du kan byde med hjemme fra stuen, og dit køb bliver transporteret direkte hjem til dig. Som køber kan du føle dig sikker – det er vores erfarne og kompetente specialister, der har beskrevet og vurderet enhver genstand på Direkte Auktion. Og alle genstande er selvfølgelig forsikret hele vejen fra sælger til køber.

Læs mere om Direkte Auktion
Se udvalget på den aktuelle Direkte Auktion

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Kundeservice: 8818 1111 · kundeservice@bruun-rasmussen.dk