Gå på auktion i din sommerferie!

Sommeren er over os, og det er blevet tid til at komme væk fra hverdagen, lade op og puste ud. Ferien giver dig også mulighed for at søge ny inspiration til boligen, kunstsamlingen eller vinkælderen, og du finder det hele på vores netauktioner. 

 

Vores afdelinger i København og Aarhus bugner lige nu af gode køb, og det fortsætter sommeren igennem. Mere end 1.500 kunstværker, designklassikere, smykker, armbåndsure, vin, samlerobjekter og møbler udbydes netop nu på netauktion.

Eksperternes favoritter

Sæt dig til rette i strandstolen, grib din tablet og gå på jagt! Eller lad dig inspirere af vores eksperters seks bud på sommerens bedste auktionskøb:

  • Erotiske skildringer var en af de foretrukne genrer for kunstneren Gerda Wegener, der igen er kommet i søgelyset som følge af hollywoodfilmen ”Den danske pige” og den anmelderroste udstilling på Arken i 2016. Vurdering: 12.000-15.000 kr.

  • Inviter venner og familie på kølige drinks i sommervarmen – og gør det med stil på en serveringsvogn af den finske arkitekt Alvar Aalto. Vurdering: 4.000 kr.

  • Ship Ohøj! Har du saltvand i årene og interesse for maritime genstande, bør du tage et kig på auktionens mange fine skibsmodeller, fx den af dampskibet "Tyr" i diorama. Vurdering 2.000 kr.

  • Få en bid af den folkekære kunstner og opfinder Robert Storm Petersens humoristiske univers hjem i stuen med akvarellen ”Solo og Kor" fra begyndelsen af 1930’erne. Eller tag et smut forbi Storm P. Museet på Frederiksberg på en regnvejrsdag. Vurdering: 8.000-10.000 kr.

  • Lys hjemmet op med en svensk lysekrone i gustaviansk stil fra 1800-tallet. Den har seks lysarme med elektriske pærer og det fineste blå glas i toppen og bunden. Vurdering: 8.000 kr.

  • Er du vinentusiast? For første gang nogensinde kan vi præsentere Giacomo Conternos prestigevin Monfortino i den særlige udgave Riserva Speciale 1978. Det er pt. den eneste flaske, der er udbudt til salg uden for USA! Vurdering: 10.000-14.000 kr.

Se nærmere på udvalget i vores afdelinger

Byd med på de omtalte genstande og resten af auktionens udvalg fra fredag den 6. juli og frem til den 30. juli og frem, hvor auktionen afsluttes. Du har også mulighed for at komme forbi og se nærmere på udvalget i vores afdelinger i København og Aarhus. Se adresser og sommerens åbningstider.

Se hele udvalget på sommerens auktion
 

Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer!