Roald Als’ bidende satire

I anledning af den folkekære tegners 70-års fødselsdag har vi fornøjelsen af at præsentere en temaauktion med en håndfuld skarpe værker fra Roald Als’ hånd.

 

De fleste kender Roald Als’ karakteristiske streg fra Politiken og blade som Blæksprutten og Svikmøllen, hvor han med bidende satire sætter de aktuelle samfundsforhold på spidsen.

Med et par velplacerede linjer og et farvestrøg eller to frembringer hans levende tegninger kendte ansigter og arketyper i groteske situationer, der nok alligevel rummer en snert af den politiske virkelighed.

Analyse af 30 års politiske fejltagelser

Tegneren lægger ikke skjul på sit eget politiske standpunkt og mener selv, at hans værker kan ses som en skarp analyse af 30 års politiske fejltagelser. Als’ tegninger demonstrerer både hans tekniske dygtighed som illustrator og hans krasse satiriske evner som politisk kommentator. Hvad enten beskueren er enig i budskabet eller ej, vil de fleste nok trække på smilebåndet i mødet med tegnerens udlægning af den politiske scene – og de personligheder der indtager den.

 

Auktionen løber af stablen den 3. april fra kl. 20:20.

Se alle værker af Roald Als her

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Kathrine Eriksen: 8818 1184  · ke@bruun-rasmussen.dk

Stephanie Ingeman-Petersen: 8818 1185 · sip@bruun-rasmussen.dk