header-image
 

Flyttedag for Bruun Rasmussens lager

Den 23. august åbner vi dørene for et større og mere moderne lager på Paul Bergsøes Vej 16 i Glostrup.

Velkommen på Paul Bergsøes Vej

Vi glæder os til at byde inden for i vores nye og opgraderede lagerfaciliteter, hvor du vil kunne opleve samme service som i resten af auktionshuset. Her på siden kan du følge med i de forskellige stadier af etableringen af det nye lagers funktioner.

Lukning af lager på Baltikavej 10

Har du auktionskøb stående på vores nuværende lager i Nordhavn, skal disse være afhentet senest torsdag den 19. august, hvis du vil undgå ekstra transportgebyr til Paul Bergsøes Vej 16 i Glostrup. NB. For vin er sidste afhentningsfrist torsdag den 21. oktober, og vin kan afhentes fra det nye lager fra mandag den 25. oktober.

Kan du ikke selv afhente dine auktionskøb, er det muligt at bestille et transporttilbud på hjemmesiden bruun-rasmussen.dk under din personlige profil.

NB. Det vil ikke være muligt at afhente auktionskøb på lageret fra den 20.-22. august, mens vi flytter fra Baltikavej 10 til Paul Bergsøes Vej 16. For vin gælder denne periode fra 22.-24. oktober.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 8818 1010 eller sende en e-mail til: kundeservice@bruun-rasmussen.dk