Har du guld i gemmerne?

Måske er tiden så inde til at få ryddet ud i gemmerne og overveje et auktionssalg. Hos os kan du nemt få en gratis vurdering af dine kunstværker, designklassikere, antikviteter og samlerobjekter – enten online eller i en af vores afdelinger.

Dine muligheder for vurdering

Lige nu søger vi genstande til vores tre typer auktioner – Traditionel Auktion, Netauktion og Direkte Auktion. Værdirammen er bred – vi sælger ting med en vurdering fra 800 kr. og op til mange millioner på vores auktioner.

Har du noget, som du overvejer at sælge på auktion? Du er velkommen til at besøge en af vores afdelinger, hvor vi står klar til at give dig en gratis vurdering og rådgive dig om et auktionssalg. Se åbningstider

Foretrækker du at benytte vores onlinevurdering, kan dette nemt gøres her på bruun-rasmussen.dk. Du skal blot uploade fotos og en beskrivelse af dine genstande – vurderingen har du indenfor to hverdage. 

Buddha af forgyldt bronze siddende på lotustrone og omgivet af akolyter. Kina, 1700-tallet. Solgt for et hammerslag på 13, 5 mio.kr.

image

Har du brug for en vurdering?


Vil du sælge på auktion?

Beslutter du dig for efter vurderingen, at du gerne vil sælge på vores auktioner, kan du komme forbi en af vores afdelinger og indlevere. Fristen for at få vurderet genstande til Netauktion eller Direkte Auktion foregår løbende, mens indleveringsfristen til den kommende Traditionelle Auktion i Bredgade er:

  • Ældre møbler, ældre kunsthåndværk og armbåndsure: 17. januar
  • Smykker: 19. januar
  • Moderne kunsthåndværk: 20. januar
  • Ældre kunst: 24. januar
  • Moderne kunst og design: 31. januar
Hermès: “Birkin 30”-taske af lysebrunt Togo-læder, 2006. Solgt for et hammerslag på 44.000 kr.

For yderligere information, kontakt os venligst:

8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk