60 år i vigør for kunsten

Ejer af et traditionsrigt auktionshus, kunstkender par excellence og auktionarius med publikumstække. Vi fejrer Jesper Bruun Rasmussens 60-års jubilæum på juleauktionen i Bredgade og inviterer indenfor til en festlig eftermiddag torsdag den 25. november.

”Første, anden, tredje! Solgt til fruen på bagerste række i salen”. Det er sådan, vi bedst kender ham fra auktionssalen i hjertet af København, når der bliver solgt spektakulære kunstværker. Dansk auktionsbranches ”grand old mand” kan nu fejre sit 60-års jubilæum i Bredgade. En efterårsdag i 1961 kom Jesper nemlig i lære hos sin far Arne Bruun Rasmussen og står i dag i spidsen for det familieejede auktionshus, hvor også hans børn Alexa og Frederik har deres virke. I seks årtier har Jesper været en del af branchen, og han nyder fortsat hver eneste dag i kunstens tjeneste. Det, der driver ham, er særligt detektivarbejdet omkring kunstværkernes ophav, fastsættelsen af vurderingspriser, kuratering af eftersynet og selvfølgelig at indtage podiet med sin fars gamle elfenbenshammer.

Invitation til jubilæum

I anledning af Jespers 60-års jubilæum inviterer vi indenfor i auktionshuset i Bredgade 33 i København på eftersynets åbningsdag torsdag den 25. november kl. 15-18. Her byder vi på champagne, kransekage og musikalsk underholdning af pianist Giordano Léon Makholm og bassist Rune Fog-Nielsen. Der vil være rig lejlighed til at hilse på jubilaren, og vi håber at se så mange som muligt til denne festlige eftermiddag i auktionshuset.

For yderligere information, kontakt os venligst:

Bruun Rasmussen Kunstauktioner Portrait

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Bruun Rasmussen Kunstauktioner