Hvad er det værd?

Måske er tiden inde til at få ryddet ud i gemmerne og overveje et auktionssalg. Hos os kan du nemt få en gratis vurdering af dine kunstværker, designklassikere, antikviteter og samlerobjekter – enten online eller i en af vores afdelinger.

Dine muligheder for vurdering

Lige nu søger vi genstande til vores tre typer auktioner – Traditionel Auktion, Netauktion og Direkte Auktion. Værdirammen er bred – vi sælger ting med en vurdering fra 800 kr. og op til mange millioner på vores auktioner.

Har du noget, som du overvejer at sælge på auktion? Du er velkommen til at besøge en af vores afdelinger, hvor vi står klar til at give dig en gratis vurdering og rådgive dig om et auktionssalg. Se åbningstider

Foretrækker du at benytte vores onlinevurdering, kan dette nemt gøres her på bruun-rasmussen.dk. Du skal blot uploade fotos og en beskrivelse af dine genstande – vurderingen har du indenfor to hverdage. 

“Hercules Epitrapezios”. Romersk figur af finkornet marmor i form af Herakles. Romersk kejsertid, ca. 1.-2. årh. e. Kr. H. 41 cm. Solgt for et hammerslag på 550.000 kr.

image

Har du brug for en vurdering?


Vil du sælge på auktion?

Beslutter du dig for efter vurderingen, at du gerne vil sælge på vores auktioner, kan du komme forbi en af vores afdelinger og indlevere – eller vi kan hjælpe dig med fragten via PostNord eller en vognmand. Fristen for at få vurderet genstande til Netauktion eller Direkte Auktion foregår løbende, mens indleveringsfristen til den kommende Traditionelle Auktion i Bredgade er:

  • Asiatisk og russisk kunst: 7. oktober
  • Ældre og moderne kunsthåndværk: 14. oktober
  • Ældre møbler og armbåndsure: 18. oktober
  • Smykker: 21. oktober
  • Ældre kunst: 25. oktober
  • Moderne kunst og design: 1. november
Audemars Piguet: Herrearmbåndsur af platin og titanium. Model Royal Oak ''Jumbo'' Extra-Thin. Solgt for et hammerslag på 850.000 kr.

Stærk efterspørgsel og høje hammerslag

Hos Bruun Rasmussen oplever vi en stærk efterspørgsel og opnår et internationalt prisniveau på vores auktioner. Det skyldes, at vi har Danmarks dygtigste vurderingseksperter, der har solid erfaring i at sætte pris på alverdens kunstgenstande. Vi følger markedet og prisudviklingen på nært hold og har et købestærkt netværk af kunder fra hele verden. Auktionerne markedsfører vi internationalt og målrettet via annoncering, nyhedsbreve, auktionskataloger og den internationale presse. Samtidig har vi mange følgere på sociale medier og opnår mere end en halv million besøg på vores hjemmeside om måneden. Alt dette bidrager til, at du opnår et trygt salg og den rette pris på vores auktioner. 

 

Vi glæder os til at se dig – og står klar til at hjælpe dig fra vurdering til salg!

 

For yderligere information, kontakt os venligst:

8818 1111 · info@bruun-rasmussen.dk