Samtidskunst søges!

Kunst fra samtiden rykker i stadig højere grad ind på vores auktioner, og efterspørgslen for navne fra den danske og internationale samtidskunstscene er stærk. Vi søger netop nu værker til en temaauktion i efteråret.

Nye vinkler på verden omkring os er ofte en del af samtidskunstens mest engagerende værker. Igennem forskellige typer af troldspejl rykker kunstnerne ved det, vi tager for givet, og sender os i nye retninger. På tirsdag og onsdag sælger vi samtidskunst, der i den grad forstørrer og udfordrer hverdagen. Det sker på Traditionel Auktion i Bredgade, begge dage fra kl. 16 – se hele udvalget her

Men vi er også allerede ved at samle ind til en ny temaauktion på bruun-rasmussen.dk i uge 42. Til auktionen søger vi netop nu værker af etablerede kunstnere, men også nyere lovende navne fra samtidskunstscenen herhjemme og i udlandet.

Få en vurdering af dit værk

Hvis du overvejer et auktionssalg, kan du komme forbi en af vores afdelinger, hvor vi hver dag står klar til at give dig en uforpligtende vurdering af dit værk og rådgive dig om et auktionssalg. Du kan også kontakte os via mail og telefon eller bruge vores onlinevurdering.

Indleveringsfristen for værker til Netauktionen er den 28. september. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Asger Dybvad Larsen: Uden titel, 2016. Signeret. Mixed media på sammensyet stof. 140 x 135 cm. Sælges på den kommende Traditionelle Auktion i Bredgade. Vurdering: 40.000-50.000 kr.
Gun Gordillo: Uden titel. Blyplade med neonrør monteret på træramme med elektrisk installation. Sælges på Netauktion på bruun-rasmussen.dk i oktober. Vurdering: 6.000-8.000 kr.
image

Overvejer du at sælge et samtidskunstværk?

For yderligere information, kontakt venligst:

Niels Boe Hauggaard: 8818 1182 · nbh@bruun-rasmussen.dk

Kathrine Eriksen: 8818 1184 · ke@bruun-rasmussen.dk

Peter Beck (Aarhus): 8818 1186 · pb@bruun-rasmussen.dk

 

Følg samtidskunsten, abonner på nyhedsbrevet her eller følg os på Instagram