En hyldest til italienske hestekræfter

Brand: Ferrari! Design: Mark Newson! Udgiver: Taschen! Kan du li’ kubik? Med "Ferrari Art Edition“ bliver det vist hverken bedre eller mere eksklusivt. Der er gået all in på luksus i dette festfyrværkeri af en fotobog om det legendariske køretøj Ferrari på efterårets auktion i Bredgade.

Bogværket fortæller historien om ét af verdens stærkeste brands, og historien udrulles i den majestætiske udgivelse på flere hundrede sider med store udfoldelige fotos af alt fra Ferraris historie, produktion og løb til nye modeller – alt sammen krydret med unikt indhold fra Ferrari-museets arkiver og private samlere verden over.

"Hvad der ligger bag dig, er ligegyldigt."

Grundlægger af Ferrari, Enzo Ferrari

Stil, luksus og fart

Den håndindbundne smukke, røde bog hviler i en Ferrari-inspireret aluminiumboks liggende på en specialdesignet stander, begge dele skabt af Marc Newson, der er blevet beskrevet som en af sin generations mest indflydelsesrige designere. Han har ladet sig inspirere af en 12-cylinders Ferrari-motor og fortæller her om arbejdet med bogen:

”Jeg vidste med det samme, hvad jeg ville skabe, fordi Ferrari handler om væddeløb og motorer. En af de mest ikoniske og betydningsfulde motorer i perioden var den berømte V12 250-motor, som jeg synes repræsenterer en bestemt type teknisk snilde fra Italien – det blev min umiddelbare inspirationskilde. Jeg ville ganske enkelt inkorporere denne bog i en Ferrari-motor”.

Designer Marc Newson

Et eftertragtet samlerobjekt

Ferrari Art Edition er signeret af Piero Ferrari (eneste nulevende efterkommer af Enzo Ferrari), Sergio Marchionne og John Elkann (begge tidligere administrerende direktører for Ferrari). Den er kun produceret i 250 eksemplarer, der for længst er udsolgt fra forlaget. Ferrari er legendarisk, og ligegyldigt hvem, der bliver næste lykkelige ejer af denne fascinerende bogskulptur, kan vedkommende stolt tillade sig at citere grundlægger Enzo Ferrari:

“Ingen husker, hvem der kom ind på andenpladsen, og det bliver aldrig mig.”

Enzo Ferrari
image
Traditionel Auktion

Armbåndsure + Ferrari Art Edition

Onsdag 29. september kl. 19

For yderligere information, kontakt venligst:

Lærke Bøgh: 8818 1217 · lb@bruun-rasmussen.dk