Tid til et auktionssalg?

Vinterens Traditionelle Auktion og Netauktion over russiske kunstgenstande blev gennemført med stor succes. Et af højdepunkterne var salget af et maleri af Storfyrstinde Olga Alexandrovna, der opnåede et hammerslag på 44.000 kr. Vi oplever en stor efterspørgsel på værker af Storfyrstinde Olga Alexandrovna, og det samme gælder memorabilia generelt.

Et par russiske manchetknapper af 14 kt. guld og sølv, Skt. Petersborg 1908–1917. Solgt på vinterens Traditionelle Auktion for 27.000 kr.

Få en gratis vurdering

Vi er nu ved at forberede forårets auktioner med russiske kunstgenstande. Som et nyt tiltag afholder vi en ekstra auktion allerede i februar i form af årets første Netauktion.

Har du russiske kunstskatte i gemmerne, som du overvejer at sælge på auktion, er du velkommen til at kontakte vores eksperter. De står klar til at guide dig lige fra vurdering til hammerslag. Du kan også benytte vores onlinevurdering, som er åben døgnet rundt. Det er helt gratis og uforpligtende at få en vurdering – du skal blot uploade et foto og en beskrivelse, så ordner vi resten.


image

Onlinevurdering


Årets første Netauktion

Vi har allerede modtaget en del kunstgenstande til auktionen. Det gælder bl.a. et russisk smørnæb af sølv lavet af Carl Boianovsky, et signeret fotografi af Kejserinde Dagmar af Rusland og Dronning Alexandra af England samt et havneparti af maleren Konstantin Vikentievich Dydyshko.

Sjældent russisk skrin af forgyldt sølv. Værkmester Feodor Rückert, guardein Ivan Sergeievich Lebedkin i Moskva 1896–1908. Solgt på vinterens Traditionelle Auktion for 70.000 kr.

For yderligere information, kontakt venligst:

Martin Hans  Borg Portrait

Martin Hans Borg

Martin Hans Borg

Chefekspert / Russisk kunst og antikviteter / Havnen