Say cheese! Elvis, Elizabeth og Scarlett under hammeren

Er du til fotografier, autografer og idoldyrkelse? Kom et lille skridt tættere på en kendt person eller begivenhed, der har betydet noget særligt for dig. På den aktuelle auktion kan du få fingre i en række originalt signerede memorabilia-fotografier af nogle af verdens mest hotte kendisser gennem tiden.

Autografjagt og fotonørderi i lykkelig forening

Som en maler vedkender sig sit kunstværk med en signatur, og en underskriver erklærer sig enig i et indhold, ja, på samme måde er det med de signerede memorabilia-fotografier, som nu udbydes på auktion. Der er tale om et skønt udvalg af musikere, royale, politikere, skuespillere, sportsstjerner, videnskabsmænd, astronauter og rockstjerner, der alle har givet en lille bid af sig selv og i mange tilfælde udstyret deres portræt med et navnetræk. I flæng kan her nævnes Marlon Brando, Neil Armstrong, Christopher Reeve, Mick Jagger, David Bowie, Bill Gates, Elizabeth Taylor, Scarlett Johansson, Albert Einstein, Sean Connery og mange flere.

Talent, skønhed, deroute

På auktionen præsenterer vi også enkelte usignerede eller private fotografier, bl.a. tre spontane snapshots af Elvis Presley fra en fotooptagelse i de tidligere 1960'ere. Herudover ses et legendarisk foto af Elizabeth Taylor til maskeradefest på Hotel Ca'Rezzonico i Venedig i 1967. Af nutidige divaer kan du byde med på et stort, signeret farvefotografi af den amerikansk-danske skuespiller Scarlett Johansson, der p.t. er verdens højest betalte kvindelige skuespiller. Blandt de mange fotografer skal også fremhæves den prisbelønnede amerikanske fotojournalist Ruth Orkins fantastiske portræt af kollegaen Robert Capa, taget i Paris i 1951. Ungarske Capa, der har status som en af det i 20. århundredes største fotografer, døde i Vietnam, da han trådte på en landmine.

image
Netauktion

Memorabilia

Tirsdag 26. oktober kl. 18

For yderligere information, kontakt venligst:

Lærke Bøgh: 8818 1217 · lb@bruun-rasmussen.dk

Peter Broe: 8818 1143 · peb@bruun-rasmussen.dk