Bruun Rasmussen Live

Du har mulighed for at overvære vores Traditionelle Auktioner og byde direkte her fra hjemmesiden, mens auktionen afholdes i auktionssalen i Bredgade.

Mærk stemningen i auktionssalen

Hvis du ikke selv har mulighed for at være til stede under de Traditionelle Auktioner i Bredgade, kan du nu følge en igangværende auktion og via direkte transmission af video og lyd opleve stemningen i auktionssalen – ganske som var du der selv. Fra umiddelbart inden auktionen starter, vil du kunne se linket ”Live Følg auktionen” i auktionskalenderen her på hjemmesiden. Herfra kan du kunne følge budgivningen og auktionarius under auktionen.

Byd via Bruun Rasmussen Live

  • Klik på linket ”Live Følg auktionen” i auktionskalenderen

  • Log ind med dit kundenummer og password

  • Sæt flueben ud for ”Aktiver budgivning på dette emne”

  • Afgiv det ønskede bud

Selve budgivningen

Dit bud indgår på lige fod med andre bud, som bliver afgivet i salen af de tilstedeværende. I tilfælde af at du bliver overbudt eller vinder budgivningen, vil det fremgå af skærmen. Hvis du opnår hammerslaget betales de normale auktionsomkostninger, som er gældende i henhold til vores købskonditioner. Vi kan ikke drages til ansvar for mistede bud, der opstår som følge af tekniske problemer.

 

Hvis du har brug for teknisk vejledning, er du velkommen til at kontakte vores it-support på tlf. 8818 1114 eller e-mail: support@bruun-rasmussen.dk. Bemærk, at vi også sidder klar under auktionerne til at løse tekniske problemer.