header-image
 

3daysofdesign X Bruun Rasmussen

Nye vinkler på dansk design, en robot skaber bordlamper, og designpioneren Tom Dixon spiller bas – der er lagt op til nogle fantastiske designevents i Bredgade 33, når vi som en del af festivalen “3daysofdesign” byder alle indenfor i auktionshuset.


Den årligt tilbagevendende festival ”3daysofdesign“ markeres hos gallerier og designproducenter over hele København fra den 7.-9. juni og tiltrækker designentusiaster fra hele verden. Med en række talks og events har vi planlagt et program ud over det sædvanlige med branchens førende designspecialist Peter Kjelgaard og den legendariske britiske designer Tom Dixon i spidsen.

Onsdag 7. juni kl. 11-12

Åbningsforedrag af Peter Kjelgaard og Tom Dixon

Peter Kjelgaard fortæller i foredraget “Danish Living – Design in Transition” om den danske designtradition. Tom Dixon præsenterer herefter tankerne og den kreative proces bag stolen “BIRD Eelgrass Chaise”, der sælges på sommerens Traditionelle Auktion. 

Peter Kjelgaard, leder europæisk strategi og integration, Bonhams Design

Torsdag 8. juni kl. 16-20

Drinks og livemusik med Tom Dixon og band + DJ

I de smukke, historiske auktionslokaler byder vi på drinks, mens Tom Dixon spiller på bas, Johannes Torpe på trommer, Kristian Marstal på keyboard og Maria Marstal synger – det hele akkompagneres af en DJ.

 

Fredag 9. juni kl. 10-11

Kaffe, croissanter og paneldebat

Paneldebat med Tom Dixon, Peter Kjelgaard, journalist Lars Hedebo Olsen fra Politiken og designspecialist Jonatan Jahn fra auktionshuset Bukowskis. Temaet er auktionshusenes rolle i promoveringen af historisk design og nutidsdesign.

 

Tom Dixon, designer og kreativ direktør. Foto: Pete Navey.

Alle dage kl. 11-17

Live performance “Robot to Craft Special Edition Tom Dixon CONE Lights”

En robot fra Universal assisterer Tom Dixon i at skabe enestående versioner af hans nyeste lamper. Disse lamper bliver fremstillet på stedet, og de unikke versioner sælges på auktionen.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til nogle festlige designdage i auktionshuset!