Gå ikke glip af vores bedste historier

Følg os på de sociale medier eller via vores nyhedsbreve. Uanset om du er til dybe dyk i kunsthistorien, analyser af kunstmarkedet eller blot ønsker at få et kig ind bag kulissen, er der noget for dig!

 

Godt 100.000 kunstgenstande kommer årligt igennem vores auktioner og de fleste kunstgenstande gemmer på en god historie – fra originale samurai-dragter til victorianske lommeure.

 

Få de bedste historier i din indbakke

Vi gør hver dag vores yderste for at formidle de gode historier til vores mange danske og udenlandske kunder. De bedste bliver til nyheder, som vi deler på bruun-rasmussen.dk. Er du en af dem, der ikke ønsker at gå glip af nyheder fra os, kan du abonnere på vores nyhedsbreve og modtage dem direkte i din indbakke.

Lige nu har vi 8 forskellige nyhedsbreve. Det generelle nyhedsbrev formidler nyheder om vores store områder Moderne Kunst og Design samt Ældre Kunst og Antikviteter med indslag fra vores mindre områder og sendes ud til mere end 56.000 abonnenter. Er du mere interesseret i bøger og manuskripter, fotografier og fotokunst, vin, russisk kunst og antikviteter, frimærker, mønter eller smykker, er det en god ide at abonnere på et af specialnyhedsbrevene.

Abonner på nyhedsbrevet (scroll til bunden af forsiden)

 

Følg med i vores hverdag på Facebook, Instagram og Youtube

Hverdagen hos Bruun Rasmussen er alsidig og byder ud over auktionerne også på vurderingsarrangementer, events og messer rundt om i landet. Mange af husets eksperter optræder ofte også i radio og tv. Af samme grund har mange fået øjnene op for husets gode historier og vil gerne høre mere om vores arbejde og de sjældne kunstgenstande, vi dagligt møder i skranken eller på vurderinger ude i folks hjem.

Vil du gerne følge med i den type begivenheder og få et kig ind bag kulissen, kan du følge os på vores sociale kanaler Facebook, Instagram og Youtube. Her deler vi dag-til-dag nyheder, billeder, videoer og begivenheder fra vores hverdag.

På Instagram kan du også følge flere af husets eksperter, bl.a. Peter Kjeldgaard, afdelingsleder for Moderne Design, på @peterkjeldgaard og Frederik Bruun Rasmussen, Direktør for Internationalt Salg, på @fbruunrasmussen.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Følg os på Youtube

 

Plads til forskellighed og niche-nørderi – fra armbåndsure til fotokunst

I et hus som vores skal der også være plads til nørderi i krogene – vi beskæftiger os trods alt med mange forskellige nicher. Vi har derfor oprettet en særlig instagramprofil til området armbåndsure på @bruunrasmussenwatches.

Følg os på @bruunrasmussenwatches

Niche-området fotokunst har fået sin egen blog, der beskæftiger sig med husets nyeste område fotokunst. ”Det gode fotografi” bliver skrevet af husets foto-specialist Christine Almlund, og giver et indblik i den fotografiske kunst – fra fotodokumentarisme til fotokunst. Det gode fotografi kan også følges på Instagram under @detgodefotografi.

Følg bloggen Det gode fotografi