IWC – tidløse klassikere

På efterårets internationale auktion sætter vi fokus på schweiziske armbåndsure fra IWC med mange af de velkendte modeller, bl.a. Ocean 2000 designet af Ferdinand Porsche i 1982.

 

De klassiske armbåndsure fra IWC er i dag meget eftertragtede – helt på linje med Rolex, Patek Philippe og Omega. Denne gang udbyder vi det legendariske IWC Ocean 2000, der er designet af selveste Ferdinand Porsche. Uret var det første dykkerur af titanium og desuden vandtæt til hele 2000 meter – og endda ikke konstrueret med "helium escape valve". Med andre ord var Ocean 2000 epokegørende, da uret blev lanceret i 1982. Det er produceret af IWC og betragtes i dag som et af de absolut mest vellykkede dykkerure, der nogensinde er lavet, og det er helt usædvanligt, at vi udbyder to styk i nærmest ubrugt stand.

 

Urmagere, teknologi og vandkraft

IWC – The International Watch Company – er 150 år gammel. Det blev etableret af den amerikanske pioner inden for urmageri Florentine Ariosto Jones, der grundlagde virksomheden i Schaffhausen (Schweiz) i 1868. Han trak på højtkvalificerede schweiziske urmagere, moderne teknologi og vandkraft, der stammede fra den nærliggende Rhinen, for at fremstille urværk af højeste kvalitet.

 

Robuste hverdagsure og professionelle sportsure

IWC's udvalg af ure består af flere historiske ure: Pilot-urene, Portugieser, Ingenieur, Aquatimer, Da Vinci og Portofino – de fleste af dem er med på den kommende auktion. De repræsenterer den brede vifte af virksomhedens urmagerekspertise: fra robuste hverdagsure til professionelle sportsure. Auktionen præsenterer også eksklusive armbåndsure fra andre legendariske mærker som f.eks. Rolex, Omega og Patek Philippe.

Auktion: torsdag den 21. september kl. 19 i Bredgade 33 i København

Eftersyn: 14.-18. september på samme adresse

 

Se alle IWC-ure

Se alle armbåndsure

Se hele udvalget på den traditionelle auktion

Læs mere om auktionen

Læs om budgivning

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Kristian Haagen: 8818 1168 · kha@bruun-rasmussen.dk

Casper Behrendtzen: 8818 1235 · cab@bruun-rasmussen.dk