Delikate dråber fra Domaine de la Romanée-Conti

Bourgogne-elskere kan godt glæde sig! Vinauktionen byder denne gang på en hel årgang af mesterproducenten Domaine de la Romanée-Contis forskellige vine.

 

Denne gang præsenterer vi en afsindigt lækker auktion med en række spændende enkeltflasker og helkasser fra øverste hylde – ikke mindst en stribe pinot noir-delikatesser fra Domaine de la Romanée-Conti. Sidst i nyhedsbrevet kan du desuden læse mere nyt om efterårets uhyre spændende vinsmagninger.

Byd med på vinauktionens 258 toplækre lots her

Flotte gamle DRC-vine i god stand

Fire spændende lots med gamle vine fra Domaine de la Romanée-Conti er blandt denne auktions absolutte highlights. Vinene fra dette domaine er nogle af verdens bedste pinot noir-baserede vine, og da de kun kommer i begrænset udbud, er de i meget høj kurs på alverdens auktioner. Ud over at være exceptionelt lækre, dybe og delikate er vinene fra DRC også utrolig holdbare og modbeviser gang på gang påstanden om, at vine produceret på pinot noir-druen er uegnede til langtidslagring. Er du interesseret i at smage hele domainets vinserie, kan du denne gang berige vinsamlingen med en samling på 10 flasker af årgang 1976 Domaine de la Romanée-Conti.

Byd med på de tre lots med DRC enkeltflasker fra årgang 1969-1978 her

Efterårets smagninger

Vanen tro smager vi i efteråret den senest frigivne årgang Bordeaux – denne gang er det årgang 2014. Arrangementet løber af stablen den 19. oktober på restaurant Palægade i samarbejde med Vinoble ved Philip Dyna, der har medbragt en række af årgangens topvine. Vi smager selvfølgelig også et udvalg af ældre spændende vine og får restaurant Palægades dejlige bidrag hertil. Alle der følger Bordeaux og årgangenes forskelligheder kan med fordel deltage i dette årligt tilbagevendende arrangement.

Den 2. november afholder vi endnu en spændende smagning, men her med et kulinarisk pift. Arrangementet foregår hos Mielcke & Hurtigkarl i Frederiksberg Have og begynder med en smagning af over 70 nyere og ældre vine. Herefter bydes der på en femretters menu med tilhørende topvine. Vinene er samlet specielt til denne smagning over en flerårig periode blandt de bedste områders absolut mest spændende vine. Der bliver rig lejlighed til at forkæle ganen med delikate dråber fra verdens bedste vinområder.

Vi har endnu en stribe smagninger i støbeskeen, blandt andet en tidligere omtalt Bordeaux 1998-smagning, kun med vine fra højre flodbred. Selvom vi tidligere har annonceret, at smagningen ville finde sted i 2017, pågår indsamlingen af vine til denne smagning stadig. Vi glæder os til at kunne præsentere dem for dig i 2018 – det bliver en oplevelse!

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Anders Gudmundsson: +45 8818 1205 · ag@bruun-rasmussen.dk

Morten Stenør Larsen: +45 8818 1207 · msl@bruun-rasmussen.dk

Henrik Christensen: +45 8818 1241 · hch@bruun-rasmussen.dk

Thomas Rosendahl Andersen: +45 8818 1206 · tra@bruun-rasmussen.dk