Catwalk i auktionshuset

Der er gået mange store personligheder gennem vores auktionssale i Bredgade, men for nylig var der for første gang i husets historie catwalk i de smukke sale. Den danske designduo Baum & Pferdgarten præsenterede næste års kollektion for et stort opbud af repræsentanter fra modeverdenen.

Alexa Bruun Rasmussen i auktionshusets sale. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix.

Oplev stemningen live under Baum & Pferdgarten modeshow i Bredgade. 

Fredag den 18. august fra kl. 15-20 kan du gå på opdagelse i et hav af gratis aktiviteter i Bredgade, herunder fremvisningen af moderne dansk kunst i Bredgade 33. 

Udstillingen tæller ca. 50-60 samtidskunstværker fra vores net-auktioner. Bl.a. Augusta Atla, Ferdinand Ahm Krag, Ida Kvetny, Michael Kvium, Kaspar Bonnén og Mogens Andersen.

5 billeder

 

Vi har i de senere år oplevet en stigende interesse for vores auktioner med smykker, ure og mode. Det nye initiativ med at åbne huset op for modebranchen er et led i at øge fokus på vores fashion-auktioner, men også at invitere gæster fra en anden kreativ verden ind i auktionshuset. Det er særligt interessant for os at samarbejde med Baum & Pferdgarten, for hvem det netop er lykkedes at forene det klassiske snit med et moderne touch – en tilgang vi genkender hos os selv, hvor klassisk kunst, design og antikviteter kombineres med øget fokus på smykker, ure og mode. ”Vi supplerer hinandens verdner og er et fantastisk match”, udtaler Alexa Bruun Rasmussen, der stod bag initiativet til det store event, hvor flere end 300 inviterede modefolk, bloggere og indkøbere fra hele verden dukkede op.

Modeshowet blev en stor succes, og også hos Baum & Pferdgarten er man glad for samarbejdet:

”Vi er enormt stolte over nu at have præsenteret vores SS18-kollektion i Bruun Rasmussens historiske lokaler. Kunst og interiør har altid været vores største inspirationskilde, når vi designer. At gå på opdagelse hos Bruun Rasmussen har været en kæmpe fornøjelse og givet en mulighed for at kunne formidle netop denne kollektion i de helt rigtige omgivelser”, fortæller de kreative direktører Rikke Baumgarten & Helle Hestehave.

Fashion-auktioner og vurderingsarrangementer

Hos Bruun Rasmussen har vi afholdt fashion-auktioner på nettet siden marts 2012 og solgt eksklusive tasker fra fx Hermès, Chanel og Louis Vuitton på de internationale auktioner i Bredgade siden marts 2013. Der er netauktioner over smykker, armbåndsure, mode, tasker og accessories hver onsdag kl. 20. Den næste store auktion i Bredgade afholdes fra 14.-28. september.

Ligger du inde med tøj, tasker, accessories og armbåndsure fra store internationale brands, som du overvejer at sælge? Så læg vejen forbi et af vores vurderingsdage i den kommende tid, hvor vi står klar til ganske gratis og uforpligtende at vurdere dine ting. Se kalenderen

Er du forhindret i at deltage, er du velkommen til at kigge ind på et andet tidspunkt – vi har åbent alle hverdage og lørdage. Se adresser og åbningstider 

 

For tredje år i træk er vi med, når Bredgade Open løber af stablen fredag den 18. august, og gaden fyldes med ferniseringer, design- og kunstoplevelser, mad og forfriskninger. Fra kl. 15-20 kan du gå på opdagelse i et hav af gratis aktiviteter, herunder fremvisningen af moderne dansk kunst i Bredgade 33, hvor vi også byder på et glas vin og en intro til vores net-auktioner.

Læs mere om Bredgade Open programmet her.

 

Dagen efter inviterer vi også indenfor i Bredgade, hvor vi kan præsentere ca. 50-60 samtidskunstværker fra vores net-auktioner. Kom forbi til en samtale om moderne kunst og samtidskunst og find inspiration til hjemmet, kunstsamlingen eller en gave. Fokus er på kunst af høj kvalitet til fornuftige priser med vurderinger fra 1.000 kr. og opefter. Kort sagt en god blanding af nye navne som Augusta Atla, Ferdinand Ahm Krag og Ida Kvetny samt velkendte kunstnere som Michael Kvium, Kaspar Bonnén og Mogens Andersen. Er det første gang, du handler på auktion, er det samtidig en oplagt mulighed for at få en intro til, hvordan man gør.

 

Vi glæder os til at se dig!

Tid og sted

Fredag den 18. august kl. 15-20 - Bredgade Open

Lørdag den 19. august kl. 12-18 – Cool kunst i Bredgade

 

Der kan bydes på alle de udstillede værker på vores net-auktion fra fredag den 11. august til og med tirsdag den 22. august.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Kathrine Eriksen: +45 8818 1184 · ke@bruun-rasmussen.dk

Annemette Müller Fokdal: +45 8818 1196 · amf@bruun-rasmussen.dk