Er du Roskilde-fan og sneakerentusiast?

Så se med her! Hummel har netop udviklet en unik Orange Scene Roskilde Festival 84 Limited Edition sneaker med materiale fra den originale 1984-teltdug fra Orange Scene. Et af parrene har vi netop solgt, men der er stadig et par i vente på en velgørenhedsauktion den 4. juli.

 

Vilde koncerter, fadøl og vind i håret – det er ikke hver dag, at man får mulighed for at blive ejer af et cool minde fra et af den danske sommers højdepunkter. Muligheden er der nu, hvor vi sælger to par Hummel-sneakers produceret af original teltdug fra Roskilde-festivalens berømte Organge Scene.

Sko med fortryllet stemning

Teltdugen er fra 1984 og nummer to i rækken af teltduge. Den blev brugt frem til år 2000, hvor den dannede rammen for de mange koncerter, som hvert år foregår på Orange Scene. Scenens orange teltdug har ligget til grund for Roskilde-festivalens logoer siden 1978. Der er derfor i høj grad tale om materiale, som er fyldt med historie – historie som blandt andet har indeholdt en masse uforglemmelige musikalske oplevelser og et væld af fortryllet stemning fra de mange tilskuere.

Byd med og støt et godt formål

Det andet par sko sælges på netauktion tirsdag den 4. juli kl. 19 lige efter, at festivalen har fundet sted i Roskilde. På festivalpladsen vil der være et ur, der tæller ned til auktionen over skoene.

Ved at byde med støtter du et godt formål – overskuddet går til non-profit organisationen GAME og deres arbejde for lige adgang til idræt og kultur for børn og unge i udsatte områder.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Poul Svalgaard Henriksen: 8818 1132 · psh@bruun-rasmussen.dk