Værker af L.A. Ring søges!

På forårets internationale auktion i Bredgade afholder vi en temaauktion med værker af L.A. Ring. I den forbindelse søger vi netop nu hans malerier, tegninger og keramiske værker til salg på auktionen. Læg vejen forbi os for en gratis og uforpligtende vurdering.

L.A. Ring: "Aagabet ved Arresø. Vinterlandskab" (1899). Signeret. Olie på lærred. 36 x 55 cm. Hammerslag: 210.000 kr. 

L.A. Ring: "Aftenselskab" (1886). Signeret. Olie på lærred. 45 x 52 cm. Hammerslag: 100.000 kr. 

2 billeder

 

I lighed med kunstmuseet Ordrupgaard og deres aktuelle udstilling ”L.A. Ring. Mellem lys og mørke” sætter vi fokus på en af det moderne gennembruds helt store malere på vores kommende auktion i Bredgade. Ligger du inde med værker af L.A. Ring (1854-1933), som du overvejer at sælge på auktion, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Rundt om Ring!

Blandt L.A. Rings foretrukne motiver er landskabet fra egnen omkring hans hjemstavn på Sydsjælland – både det golde vinterlandskab og spirende forårslandskab – og ikke mindst solidariske skildringer af egnens landsbybefolkning. Ofte bevæger L.A. Rings værker sig i grænsefladerne mellem realisme og symbolisme og mellem tradition og modernitet. Det er som om, at hans ellers så realistiske skildringer altid rummer et andet lag af noget uudtalt, og måske er det derfor, hans værker stadig virker dragende og aktuelle i dag.

 

Vi glæder os til at se dig – enten i en af vores afdelinger eller på Ordrupgaard!

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Julie Arendse Voss: 8818 1123 · jav@bruun-rasmussen.dk