Kunst til fordel for etiopiske børn

Lørdag den 26. september svinger Frederik Bruun Rasmussen hammeren over flere end 70 værker af danske og udenlandske samtidskunstnere på en velgørenhedsauktion til fordel for etiopiske børns skolegang.

3 billeder

 

Kunstauktionen er et samarbejde mellem ARoS, Bruun Rasmussen og den velgørende organisation ELSA, der i mere end 20 år har bygget skoler i Etiopien ud fra overbevisningen om, at uddannelse er den langsigtede og bæredygtige vej ud af den dybe fattigdom, der præger Etiopien.

Donerede kunstværker

Alle værker er doneret af gallerier og kuntnere – heriblandt navne som Katrine Ærtebjerg, Tal R, HuskMitNavn, Cathrine Raben Davidsen, Randi og Katrine, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Bjørn Nørgaard og mange, mange flere.

Overskuddet fra auktionen går ubeskåret til videreførelsen af ELSA's skolebyggerier i Etiopien.

Se alle værker og læs om kunstnerne

Udstilling og auktion

Auktionen foregår lørdag den 26. september kl. 12 på ARoS, Aros Allé 2 i Aarhus. Alle værker kan besigtiges på ARoS allerede fra den 16. september. Bemærk venligst, at der skal betales entré til museet for at se udstillingen og deltage i auktionen.

ELSA's arbejde i Etiopien

ELSA står for Ewiket Lehibret Support Association, hvor ordene Ewiket Lehibret er etiopiske og betyder "viden for alle". ELSA's mål har gennem mere end 20 år været at skabe gode rammer for en solid skoleuddannelse til så mange dårligt stillede børn i Etiopien som muligt. Kun gennem uddannelse får disse børn en chance for at forbedre deres livskvalitet på sigt. ELSA er godkendt som NGO og arbejder på et folkeligt grundlag, uafhængigt af politiske og religiøse interesser. ELSA's arbejde er baseret på frivillige og ulønnede privatpersoner i Danmark. Læs mere om ELSA

 

Alle er velkomne!

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Frederik Bruun Rasmussen: +45 8818 1003 · fbr@bruun-rasmussen.dk

For yderligere information, kontakt venligst:

Frederik Bruun Rasmussen: +45 8818 1003 · fbr@bruun-rasmussen.dk