Historisk antikvariat på auktion

Danmarks eneste musikantikvariat, Dan Fog Musikantikvariat i hjertet af København, lukker efter 106 år, og alle antikvariatets nodebøger, partiturer og bøger om musik sælges på auktion den 13. november.

Danmarks eneste musikantikvariat

Har man stor interesse for musik, eller går man med en vordende musikantikvar i maven, er her en enestående chance for at erhverve bogbeholdningen fra Danmarks eneste musikantikvariat. Midt på Gråbrødre Torv i centrum af København i en gammel historisk bygning fra 1731 ligger et af Danmarks ældste antikvariater, Dan Fog Musikantikvariat. Det blev åbnet i 1906 og har fra begyndelsen beskæftiget sig med en særlig niche inden for antikvarboghandel: Salg af gamle nodehæfter, partiturer og bøger om musik generelt.

Grieg, Wagner, Mozart og Bach

Det er alt fra de store mestre Mozart, Beethoven og Bach til nyere komponister som Carl Nielsen, Tjaikovsky og Grieg, der står sirligt ordnet på antikvariatets hylder. Men antikvariatets indehaver, Lene Fog, går nu på pension og har derfor besluttet at sælge alle noder, bøger, vidensdatabase samt det omfattende kunderegister videre, så samlingen kan få nyt liv et andet sted. Antikvariatet er vurderet til 100.000 kr og bogbeholdningen består af i alt ca. 40.000 titler med en samlet udbudspris på ca. 4.000.000 kr. Omkring halvdelen af titlerne er registrerede i en database, der også indeholder opskrivninger af bøger, der tidligere har været solgt i butikken. Databasen samt et komplet kunderegister medfølger ved køb af antikvariatet.

Eftersyn og auktion

Bøgerne kan ses på adressen Gråbrødre Torv 7, 1154 København K mandag den 5. november kl. 10-16 samt på et eksternt lager efter aftale med bogafdelingen. Hele samlingen bliver solgt online den 13. november kl 18.

 

Afgiv dit bud

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Christine Almlund: 8818 1216 · cal@bruun-rasmussen.dk

Lærke Bøgh: 8818 1217 · lb@bruun-rasmussen.dk

 

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Christine Almlund: 8818 1216 · cal@bruun-rasmussen.dk

Lærke Bøgh: 8818 1217 · lb@bruun-rasmussen.dk