Mønter og pengesedler

Vores kommende møntauktion byder på et par guld-tyvedollars, pæne danske pengesedler og en velbesat samling norske årgangsmønter.

Bemærk møntauktionen starter kl. 16

Den kommende møntauktion 1106 byder blandt meget andet på et par fine amerikanske guld-tyvedollars, en del pæne danske pengesedler, adskillige smukke danske 10 og 25 øre samt en velbesat samling norske årgangsmønter, som fortjener et eftersyn. Bemærk at auktionen først starter søndag 13. februar kl. 16. Det skyldes, at vi afholder både bog- og frimærkeauktion samme dag. Brug endelig lidt tid på vores hjemmeside og se, hvad huset ellers kan byde på! 

Velkommen på Baltikavej

Eftersynet på mønter bliver som sædvanlig fredag før auktionen, dvs. 11. februar kl. 10-15:30 i vores lokaler på Baltikavej. Man er altid velkommen til at komme forbi og få sin samling vurderet af vores nye, forstærkede hold af specialister, der nu også tæller Kurt Guldborg. Han har en stor viden om mønter og har i en årrække været ansat i møntafdelingen hos Thomas Høiland Auktioner. Da Bruun Rasmussen fra årsskiftet overtog aktiviteterne i Thomas Høiland var vi så heldige, at få Kurt Guldborg med.

Vores Aarhus-afdeling får også en fast møntekspert tilknyttet, idet Mogens Hansen nu vil være at finde på Søren Frichs Vej et par dage om ugen.

Forårets møntauktioner

I løbet af foråret vil vi sætte net-auktionerne op i et højere gear og samtidig afholde to traditionelle auktioner om året. Den første traditionelle auktion i Bredgade bliver afholdt 13.-14. maj, hvor vi også udbyder endnu en større suite fra Poul Henning Knudsens fantastiske samling!

Vel mødt til eftersyn på Baltikavej!

Byd med på møntauktionen her

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Michael Fornitz: +45 8818 1201 · m.fornitz@bruun-rasmussen.dk

Henrik Berndt: +45 8818 1202 · hbe@bruun-rasmussen.dk

Kurt Guldborg: +45 8818 1203 · kg@bruun-rasmussen.dk

Mogens Hansen: +45 2127 2198 · mh@bruun-rasmussen.dk